Blåkläder: Controller

Työsopimuksen tyyppi: vakituinen ja kokoaikainen

Sijainti: Porttisuontie 1, 01200 Vantaa

Haku-DL: Maanantai 13.5.2024

Haluatko olla vaikuttamassa myynnin kehitykseen ja tukemassa sekä yhtiötä että yksilöitä saavuttamaan tavoitteet? Oletko analyyttinen, tarkka ja oma-aloitteinen taloushallinnon osaaja, jolta löytyy myös pilkettä silmäkulmassa?

Etsimme Blåkläderin globaaliin ja kasvavaan tiimiin nyt liiketoiminnan tukemisesta innostuvaa ja analyyttistä Controlleria – olisitko se sinä?

Controllerina pääset vastaamaan liiketoiminnan taloudellisen suorituskyvyn seurannasta, varmistaen että Blåkläderin toiminta on kannattavaa ja tehokasta; Seuraat yksiköittäin liiketoiminnan avainmittareita ja pohdit yhteistyössä johdon kanssa, miten lukujen valossa myyntiä tulisi toteuttaa tulevaisuudessa ja pääset laaja-alaisesti näkemään, miten keräämääsi tietoa ja dataa hyödynnetään myynnin johtamisessa ja kehittämisessä. Controllerina huolehdit myös kuukausittaisista kirjanpidon täsmäytyksistä ja konsolidoinnista sekä vastaat erilaisten talouden raporttien, analyysien ja ennusteiden tuottamisesta itsenäisesti. Lisäksi toivomme sinulta aktiivista otetta sisäiseen kehitystyöhön, esim. juuri uusitun ERP- ja CRM-järjestelmän (MS Dynamics) jatkokehityksen osalta. Tulet myös toimimaan yhteyshenkilönä ulkoistetun kirjanpidon ja palkanlaskennan kumppanille.

Etsimältämme henkilöltä edellytämme analyyttistä ja proaktiivista työskentelyotetta sekä halua kehittyä tehtävässä. Lisäksi arvostamme hyviä projektinhallinnan taitoja sekä halua kehittää yhteisiä toimintatapoja ja talouden prosesseja. Voit olla jo kokeneempi Controller tai vasta urasi alkutaipaleella, tärkeintä on tarkka, sinnikäs ja liiketoimintalähtöinen työskentelyotteesi sekä halusi kehittyä Blåkläderin kasvun mukana. Lisäksi arvostamme kykyäsi hallita sekä laajempia kokonaisuuksia, yksityiskohtia unohtamatta. Roolin ollessa kansainvälinen, edellytämme vahvoja kommunikointitaitoja vähintään suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielitaito nähdään eduksi, sillä tehtävässäsi teet yhteistyötä pohjoismaisten kollegojen kanssa, mutta ei välttämättömyys. Ennen kaikkea etsimme kykyä ja potentiaalia kasvaa rooliin.

Mitä odotamme sinulta?

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä ja laskentatoimen/taloushallinnon koulutustaustaa

  • Liiketoimintalähtöistä, numerotarkkaa ja aikaansaavaa työskentelyotetta

  • Vahvaa Excel-osaamista ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä helposti. Aiempi kokemus MS Dynamics -toiminnanohjausjärjestelmän ja Power BI:n käytöstä luetaan eduksi

  • Hyviä kommunikointitaitoja englanniksi ja suomeksi. Ruotsin kielitaito plussaa

  • Positiivista asennetta ja mukavaa työkaveria, joka haluaa osallistua yhdessä tekemiseen ja osallistua Blåkläderin sekä työkalujen ja -tapojen kehittämiseen

Blåkläder työyhteisönä tarjoaa sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät, jossa pääset toimimaan liiketoiminnan merkittävänä tukipilarina talouden ja myynnin rajapinnassa

  • Roolin joka on sellaisenaan organisaatiossa uusi, ja tulee muokkautumaan liiketoiminnan tarpeiden ja osaamisesi kehittyessä

  • Ammatilliseen kasvuun kannustavan ympäristön, jossa osaamisesi kehittymiseen panostetaan mm. koulutusten ja mentoroinnin avulla

  • Vakituisen ja kokoaikaisen roolin kiinteällä kuukausipalkalla ja muita etuja, kuten virkistystoimintaa ja yhteisiä tapahtumia sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn

  • Tiiviin ja kannustavan tiimin tuen kansainvälisessä yrityksessä, jossa on energinen tekemisen meininki ja perheyrityksen kulttuuri!

Käytännön asiat:

Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Blåkläder Oy:n palvelukseen. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan, joko kevään 2024 aikana tai kesälomakauden jälkeen. Blåkläderin toimisto sijaitsee Vantaan Porttipuistossa, ja toivomme sinulta mahdollisuutta työskennellä toimistolla pääsääntöisesti yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävässä kiinteä kuukausipalkka, joka neuvoteltavissa aiemman kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään maanantaina 13.5.2024 aTalentin hakujärjestelmän kautta tästä osoitteesta. Haastattelut tullaan käynnistämään vasta hakuajan päätyttyä.

Kerrothan hakudokumenteissasi tarkemmin motivaatiostasi, miksi tehtävänkuva ja Blåkläder työyhteisönä kiinnostavat sinua? Mainitsethan myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Sr. Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Yrityskuvaus:
Blåkläder konserni kuuluu Euroopan johtaviin raskaan sarjan työvaatetoimittajiin ja toimii tällä hetkellä 20 eri maassa. Viime vuosien vahvaa kasvua on edelleen tavoitteena jatkaa ja tähän tarvitaan motivoituneita tuloksentekijöitä. Yrityksen tavoitteena on edelleen vahvistaa asemaansa yhtenä Suomen johtavimmista raskaan sarjan työvaatemerkeistä. Blåkläderin valikoima on erittäin laaja ja arvostettu alan ammattilaisten parissa. Omalla tuotannolla ja suunnittelulla taataan toimivuus ja laatu aina pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Skill Group – Business Controller

Haemme nyt Skill Groupiin BUSINESS CONTROLLERIA  Vastuullasi ovat raportointiin, ennusteisiin, budjetointiin, sekä taloushallinnon seurannan ja raportoinnin kehittämiseen liittyvät tehtävät konsernissa ja eri tytäryhtiöissä. Kasvavassa konsernissa myös...

Controller, Johdon laskentatoimi

Controller, Johdon laskentatoimi

Haemme Controlleria Mehiläisen Johdon laskentatoimen tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Johdon laskentatoimen tiimi vastaa konsernin ylimmän johdon raportoinnista, konsernin taloudellisesta informaatiosta, ennustamisprosesseista sekä konsernihallinnon kuluseurannasta....

BCG – Pride in Pride

BCG – Pride in Pride

With Pride Month just around the corner, BCG is excited to host an intimate event welcoming students from various universities who identify as part of the LGBTQ+ community or are simply interested in joining the event.   During this event, you’ll have the...