Controller, Johdon laskentatoimi

Haemme Controlleria Mehiläisen Johdon laskentatoimen tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Johdon laskentatoimen tiimi vastaa konsernin ylimmän johdon raportoinnista, konsernin taloudellisesta informaatiosta, ennustamisprosesseista sekä konsernihallinnon kuluseurannasta.

Tiimiläisten vastuualueisiin kuuluvat konsernin ennustamismallien kehittäminen model builderina Anaplan-järjestelmällä, ylimmän johdon, rahoittajien sekä omistajien taloudellinen raportointi, konsernin tukitoimintojen kuluseuranta sekä budjetointi. Lisäksi tiimi vastaa konsernin raportointirakenteiden kehittämisestä liiketoimintajohdon tarpeisiin ja tukee kansainvälisiä liiketoimintojamme taloudellisen raportoinnin kehittämisessä. Työkaluina käytämme Excelin lisäksi monipuolisesti Power BI:tä, Anaplania ja SQL-tietokantoja, joten aiempi kokemus näistä työkaluista on avuksi työtehtävien omaksumisessa.

 

Mehiläisen Johdon laskentatoimen -tiimi toimii ylimmän johdon tukena ja osallistuu taloudellisen raportoinnin ohella yrityskauppojen integraatioihin ja muihin talouden kehityshankkeisiin toimien läheisessä yhteistyössä business controllereiden, konsernilaskennan sekä muun talousorganisaation kanssa. Tehtävässä olet näköalapaikalla johtavassa, dynaamisessa ja kasvavassa terveydenhuollon yrityksessä, pääset mukaan alan kehittämistyöhön ja saat työtovereiksesi huippujengin alan ammattilaisia.

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Olet analyyttinen, kunnianhimoinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Toimit proaktiivisesti ja sinulla on kyky kiteyttää olennaiset asiat suuresta tietomäärästä. Kykenet ottamaan vastuuta ensimmäisestä päivästä alkaen, ja sinulla on aito halu kehittää liiketoimintaa Suomen edistyksellisimmässä ja vahvasti kansainvälistyvässä terveydenhuoltoalan yrityksessä.

 

Mitä tarjoamme:

  • Vastuulliset, vaihtelevat sekä kehittävät työtehtävät johtavan terveydenhuoltoalan yrityksen huipulla.
  • Hyvällä yhteishengellä varustetun ja vahvoista osaajista koostuvan tiimin, jossa on miellyttävä työskennellä.
  • Näköalapaikan Suomen johtavassa terveyspalvelualan yrityksessä.
  • Modernit työskentelytilat aivan Helsingin ytimessä Kampissa.

Mitä toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (KTM/DI).
  • Analyyttisyyttä, nopeaa omaksumiskykyä ja proaktiivista asennetta.
  • Vahvaa Excel-osaamista ja kokemusta taloudellisten mallinnusten toteutuksesta.
  • Kiinnostusta toimialaa ja liiketoiminnan kehittämistä kohtaan.
  • Aikaisempi kokemus BI-työkaluista ja SQL:stä katsotaan eduksi.

 

Jos innostuit, ota seuraava askel urallasi ja hae meille!

Tehtävä on vakituinen ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hakuaikaa on 19.5.2024 saakka.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toimitathan ansioluettelon ja lyhyen hakemuksen sisältäen palkkatoiveen rekrytointijärjestelmäämme: tästä linkistä

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Järvilahti, Johtaja, Business Control & Group M&A, (antti.jarvilahti@mehilainen.fi) puh. 050 5381496.

Tietoa meistä

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa laadukkaita ja kokonaisvaltaisia palveluita Suomessa, Virossa, Ruotsissa ja Saksassa sekä digitaalisia terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja tytäryhtiönsä BeeHealthyn kautta.114-vuotias Mehiläinen on nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Konserni panostaa digitalisaation mahdollisuuksiin sekä hoidon vaikuttavuuteen ja laatuun kaikilla liiketoiminta-alueillaan. Mehiläinen palvelee vuosittain 2,1 miljoonaa asiakasta ja sen 840 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 37 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. 

Skill Group – Business Controller

Haemme nyt Skill Groupiin BUSINESS CONTROLLERIA  Vastuullasi ovat raportointiin, ennusteisiin, budjetointiin, sekä taloushallinnon seurannan ja raportoinnin kehittämiseen liittyvät tehtävät konsernissa ja eri tytäryhtiöissä. Kasvavassa konsernissa myös...

BCG – Pride in Pride

BCG – Pride in Pride

With Pride Month just around the corner, BCG is excited to host an intimate event welcoming students from various universities who identify as part of the LGBTQ+ community or are simply interested in joining the event.   During this event, you’ll have the...

Blåkläder: Controller

Blåkläder: Controller

Työsopimuksen tyyppi: vakituinen ja kokoaikainen Sijainti: Porttisuontie 1, 01200 Vantaa Haku-DL: Maanantai 13.5.2024 Haluatko olla vaikuttamassa myynnin kehitykseen ja tukemassa sekä yhtiötä että yksilöitä saavuttamaan tavoitteet? Oletko analyyttinen, tarkka ja...