Skill Group – Business Controller

Haemme nyt Skill Groupiin BUSINESS CONTROLLERIA 

Vastuullasi ovat raportointiin, ennusteisiin, budjetointiin, sekä taloushallinnon seurannan ja raportoinnin kehittämiseen liittyvät tehtävät konsernissa ja eri tytäryhtiöissä. Kasvavassa konsernissa myös yrityskauppoihin liittyvät projektit ja muut toiminnan kehittämiseen ohjaavat kehityshankkeet ovat olennainen osa työnkuvaa. Katsomme, että Business Controllerina onnistuminen edellyttää kehittymishalua haastavassa työtehtävässä, jossa vaaditaan myös aktiivisuutta rutiininomaisten taloushallinnon ja hallinnon työtehtävien hoitamiseen. Työpisteesi sijaitsee Espoon Otaniemessä. Työsuhteen alku on sovittavissa tapauskohtaisesti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.
Raportoit tehtävässäsi konsernin talousjohtajalle.

Katsomme tärkeäksi, että sinulla on

• soveltuva korkeakoulututkinto (tai valmistuminen kuluvan vuoden aikana) • hyvät matemaattiset taidot ja analyyttinen / numerotarkka luonne

• halu kehittyä nuorekkaalla otteella urallasi eteenpäin

• liiketoimintalähtöinen ajattelutapa, ymmärrys lukujen ja yrityksen toiminnan välisestä yhteydestä

Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta

• Controllerin- tai muista taloushallinnon työtehtävistä

• kirjanpidosta / taloushallinnon seurannasta ja raportoinnista

• eri taloushallintojärjestelmistä

• yrityskaupoista ja rahoitusjärjestelyistä

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, haethan tehtävää mahdollisimman pian ja viimeistään 27.5.2024 lähettämällä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen mikko.tulisalmi@skillgroup.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mikko Tulisalmi

CFO, Skill Group Oy

mikko.tulisalmi@skillgroup.fi / +358 45 129 2168

Tietoa meistä

Skill Group on vuonna 2020 perustettu kasvava teollisuuden erikoispalvelukonserni, joka työllistää yli 200 teollisuuden ammattilaista. Konserniyhtiöiden tarjoamia palveluita ovat teollisuuden NDT (Non Destructive Testing) -tarkastukset, erilaiset laadunvalvontapalvelut sekä vaativimmat  teollisuuden hitsaus- ja asennustyöpalvelut. Konsernin emoyhtiön Skill Group Oy:n tehtävä on olla konserniyritysten liiketoimintojen kehittäjä ja konsernin kasvun mahdollistava vastuullinen  pääomistaja.  

Controller, Johdon laskentatoimi

Controller, Johdon laskentatoimi

Haemme Controlleria Mehiläisen Johdon laskentatoimen tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Johdon laskentatoimen tiimi vastaa konsernin ylimmän johdon raportoinnista, konsernin taloudellisesta informaatiosta, ennustamisprosesseista sekä konsernihallinnon kuluseurannasta....

BCG – Pride in Pride

BCG – Pride in Pride

With Pride Month just around the corner, BCG is excited to host an intimate event welcoming students from various universities who identify as part of the LGBTQ+ community or are simply interested in joining the event.   During this event, you’ll have the...

Blåkläder: Controller

Blåkläder: Controller

Työsopimuksen tyyppi: vakituinen ja kokoaikainen Sijainti: Porttisuontie 1, 01200 Vantaa Haku-DL: Maanantai 13.5.2024 Haluatko olla vaikuttamassa myynnin kehitykseen ja tukemassa sekä yhtiötä että yksilöitä saavuttamaan tavoitteet? Oletko analyyttinen, tarkka ja...