KPMG – Hanketarkastuksen asiantuntija

Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Nautitko, kun löydät monimutkaisuudesta selkeitä ratkaisuja? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta?

 

Voit olla yksi meistä.

 

KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa ja Virossa meitä KPMG:läisiä on jo yli 1600 ja toimimme 23 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita.

 

Tartu tilaisuuteen ja tule luomaan tulevaisuuttasi yhdessä huippuammattilaisten kanssa!

 

Hanketarkastusten asiakkuuksien kasvaessa haemme nyt Helsinkiin ja Turkuun

 

hanketarkastuksen asiantuntijoita

 

toimimaan julkispuolen tarkastustoimeksiannoissa EU-hankkeiden ja kansallisesti rahoitettujen hankkeiden tarkastusten parissa. Kuulut KPMG:n hanketarkastajien ydinryhmään ja teet yhteistyötä konsernimme muiden tarkastusryhmien kanssa. Työnkuva voi jatkossa laajentua muun muassa lakisääteisiin tarkastuksiin omien kiinnostusten mukaan. Hankkeiden ja hankkeita toteuttavien organisaatioiden koko vaihtelee ja ne edustavat laajasti eri toimialoja.
Tehtävässä menestyminen edellyttää

 

soveltuvaa korkeakoulututkintoa (KTM, HM, tradenomi) sekä hyvää ymmärrystä kirjanpidosta. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen sekä organisointikykyinen tekijä. Toivomme lisäksi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme kokemuksen EU-rahoitusohjelmiin kuuluvien hankkeiden ja kansallisesti rahoitettujen hankkeiden parissa työskentelemisestä ja tarkastamisesta. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin aito kiinnostus alaa kohtaan.

 

Tarjoamme Sinulle

 

haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän suuressa kansainvälisessä organisaatiossa. Tarjoamme laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut, erinomaiset kehitys- ja koulutusmahdollisuudet sekä mahdollisuuden monipuoliseen vapaa-ajan toimintaan.

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tule mukaan! Jätä hakemus mahdollisimman pian tästä, viimeistään 12.4.2022.

 

 

Blåkläder: Controller

Blåkläder: Controller

Työsopimuksen tyyppi: vakituinen ja kokoaikainen Sijainti: Porttisuontie 1, 01200 Vantaa Haku-DL: Maanantai 13.5.2024 Haluatko olla vaikuttamassa myynnin kehitykseen ja tukemassa sekä yhtiötä että yksilöitä saavuttamaan tavoitteet? Oletko analyyttinen, tarkka ja...

Consultant, Risk Consulting – EY Helsinki

Consultant, Risk Consulting – EY Helsinki

What if your career could have a lasting impact on you, and on the world? Here at EY, you’ll have the chance to build a truly exceptional experience. We’ll empower you with the latest technology, surround you with high-performing teams, and provide the global scale...

Grant Thornton – Trainee-ohjelma

Grant Thornton – Trainee-ohjelma

Oletko sinä Grant Thorntonin uusin talentti? Haku Audit-, Advisory- ja Tax Traineeksi käynnistyy 15.4.2024! Grant Thorntonin trainee-jakson päätteeksi sinulla on paitsi kattava kokonaiskuva toimialasta, myös mittava määrä konkreettista käytännön osaamista, jonka...