PwC – Trainee, Tilintarkastus, Helsinki

Starttaa urasi tilintarkastuksen parissa! Haemme nyt loppuvaiheen opiskelijoita kasvamaan tilintarkastuksen asiantuntijoiksi. Hae tästä!

Tehtävässä pääsee näkemään paljon käytännön esimerkkejä opinnoissa tutuksi tulleista asioista ja soveltamaan teoriaa käytäntöön. Tulet näkemään tilintarkastuksen koko elinkaaren ja saat käsityksen taloudellisen kokonaiskuvan muodostamisesta. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu mm. suuri osa Helsingin pörssissä listatuista yhtiöistä, kasvavia ja kansainvälistyviä start-up- ja scale-up-yrityksiä, kansainvälisten yritysten tytäryhtiöitä sekä yleishyödyllisiä yhteisöjä.

Työpäiviisi traineena kuuluu mm. erilaisten raporttien, analyysien ja laskelmien työstämistä sekä sisäisiä palavereita. Pääset osallistumaan myös asiakastapaamisiin ja saat nopeasti lisää vastuuta. Käytössämme on modernit työkalut ja hyödynnämme digitalisaation tuomia mahdollisuuksia myös tarkastustyössä. Traineena saat erinomaisen pohjan urallesi tilintarkastuksen parissa.

 

Olisiko nyt sinun vuorosi liittyä joukkoomme?

Palkallinen trainee-jakso alkaa syyskuussa tai joulukuussa 2024 ja harjoittelu kestää mahdollisuuksien mukaan maalis- tai huhtikuuhun 2025 asti. Syyskaudella on mahdollista työskennellä myös osa-aikaisesti, mutta tammikuusta alkaen odotamme mahdollisuutta kokoaikaiseen työskentelyyn. Tarjoamme sinulle vastuullisia tehtäviä sekä monipuolisia kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia. Työskentelet lähellä asiakasta ja tuet heitä erilaisissa taloushallinnon kysymyksissä.

 

Toivomme sinulta:

  • olet opiskellut tai opiskelet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa laskentatoimea tai rahoitusta (tai vastaava) ja olet opintojesi loppusuoralla
  • perustason ymmärrystä kirjanpidosta (esim. opintojen kautta) ja MS Office-ohjelmien osaaminen (erityisesti Excel)
  • hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Aiempaa työkokemustakin tärkeämpänä pidämme halua oppia ja innostua tilintarkastukseen liittyvistä tehtävistä ja toimeksiannoista sekä kykyä joustaa tarvittaessa.

 

CV ja hakemuskirje

Toivomme, että CV:si on tiivis ja helppolukuinen ja siitä käy selkeästi ilmi tiedot opinnoistasi ja aiemmasta mahdollisesta työkokemuksestasi. Hakemuskirjeestä toivomme lukevamme motivaatiostasi hakea Helsingin trainee-paikkaa ja sen, miksi juuri sinä olisit erinomainen trainee meille.

 

Kiinnostuitko?

Toivomme, että jätät hakemuksesi mahdollisimman pian tähän, sillä aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan aikana. Hakuaika päättyy torstaina 2.5.

Rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa pääset kertomaan lisää itsestäsi ja osaamisestasi videohaastattelun muodossa. Videohaastattelun lisäksi ensimmäiseen vaiheeseen kuuluu itsenäisesti tehtävät kykytehtävät, joilla testaamme induktiivisen, numeerisen ja verbaalisen päättelyn taitojasi. Toisessa vaiheessa pääset tapaamaan tulevia mahdollisia tiimiläisiä ryhmähaastattelussa.

 

Mikäli sinulla herää kysyttävää, olethan yhteydessä sara.lyytikainen@pwc.com.

 

Käynnistä urasi tilintarkastuksessa!

Kaikki rekrytointipäätöksemme tehdään syrjimättömästi, katsomatta esimerkiksi ikää, sukupuolta, kansalaisuutta, terveydentilaa, vammaisuutta, uskontoa, seksuaalista suuntautumista tai siviilisäätyä. Pyrimme siihen, että jokainen kokee kuuluvansa joukkoon ja olevansa arvostettu omana itsenään.

Skill Group – Business Controller

Haemme nyt Skill Groupiin BUSINESS CONTROLLERIA  Vastuullasi ovat raportointiin, ennusteisiin, budjetointiin, sekä taloushallinnon seurannan ja raportoinnin kehittämiseen liittyvät tehtävät konsernissa ja eri tytäryhtiöissä. Kasvavassa konsernissa myös...

Controller, Johdon laskentatoimi

Controller, Johdon laskentatoimi

Haemme Controlleria Mehiläisen Johdon laskentatoimen tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Johdon laskentatoimen tiimi vastaa konsernin ylimmän johdon raportoinnista, konsernin taloudellisesta informaatiosta, ennustamisprosesseista sekä konsernihallinnon kuluseurannasta....

BCG – Pride in Pride

BCG – Pride in Pride

With Pride Month just around the corner, BCG is excited to host an intimate event welcoming students from various universities who identify as part of the LGBTQ+ community or are simply interested in joining the event.   During this event, you’ll have the...