EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana?

Haemme nyt uusista haasteista innostuvaa tilintarkastajaa vahvistamaan Financial Services -tiimiämme tilintarkastuksen yksikössämme Helsingissä. Hae heti tästä tai viimeistään 10.3.2024!

Tarjoamamme mahdollisuus
Tulet työskentelemään osana tiimiä, joka toimii pääasiassa finanssitoimialan asiakasprojekteissa tai treasury-toimintojen tarkastuksen parissa. Sinun ei tarvitse olla valmis rahoitusinstrumenttiguru tai finanssialan osaaja, mutta kiinnostus toimialaan ja tilintarkastukseen on edellytys tehtävässä menestymiselle. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Aloitus lähtökohtaisesti elokuussa 2024. Pääset työskentelemään monipuolisissa asiakastoimeksiannoissa ja olemaan vuorovaikutuksessa asiakkaidemme vastuuhenkilöiden kanssa. Meillä on asiakkainamme esimerkiksi pörssiyrityksiä, kasvavia startupeja, kansainvälisiä yrityksiä sekä monipuolisesti muita mielenkiintoisia toimijoita muun muassa teknologian, kiinteistöjen, rahoitus- ja vakuutustoimijoiden sekä teollisuuden ja palveluliiketoiminnan aloilta.

Tyypilliseen työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi asiakastapaamisia, keskusteluita asiakkaan taloushallinnon prosesseista, erinäisten laskentakysymysten ratkomista, tuloslaskelman ja taseen erien läpikäyntiä sekä data-analyyseja. Työskentely tiimissämme on aidosti kansainvälistä ja tulet työskentelemään osana FSO Nordic -organisaatiota, jossa tehdään tiivistä yhteistyötä muiden Pohjoismaiden kollegojen kanssa.

Tehtävänkuvasi ja vastuualueesi määräytyvät kokemuksesi mukaan. Tehtävääsi voidaan räätälöidä esimerkiksi painottamalla tarkastuksissa sinua kiinnostavia toimialoja tai keskittymällä datapainotteisempaan tilintarkastukseen. Mikäli sinua kiinnostaa vastuullisuusasiat ja kestävyysraportointi, voidaan tehtävänkuvassasi painottaa myös näitä asioita.

Odotamme sinulta 

  • Kauppatieteiden maisterin tutkintoa
  • Kirjanpidon ja laskentatoimen perusteiden hallintaa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa – ruotsin kieli katsotaan eduksi
  • Positiivista asennetta tarttua joustavasti erilaisiin tehtäviin ja tiimityöhenkeä
  • Lisäksi kokemus rahoitustoimialasta tai IFRS-standardeista katsotaan eduksi

Miten hakuprosessi etenee?

  • Lähetä vapaamuotoinen hakemuskirjeesi ja CV:si 10.3.2024 mennessä urasivujemme kautta tästä.
  • Esikarsinnan jälkeen kutsumme hakijat haastatteluun, jossa tapaat Helsingin tiimistä FSO tilintarkastuksen asiantuntijoita. Tavoitteena on tutustua paremmin sinuun, aiempaan kokemukseen ja odotuksiisi. Pääset myös kuulemaan lisää EY:stä, tiimistä ja roolista.
  • Olemme yhteydessä haastateltuihin henkilöihin noin viikon kuluessa haastattelusta.
PwC – Trainee, Tilintarkastus, Helsinki

PwC – Trainee, Tilintarkastus, Helsinki

Starttaa urasi tilintarkastuksen parissa! Haemme nyt loppuvaiheen opiskelijoita kasvamaan tilintarkastuksen asiantuntijoiksi. Hae tästä! Tehtävässä pääsee näkemään paljon käytännön esimerkkejä opinnoissa tutuksi tulleista asioista ja soveltamaan teoriaa käytäntöön....

NEOT: Junior Controller

Type: Full-time, permanent Location: Antinkatu 1, 00100 Helsinki Application DL: 17.4.2024 NEOT, a compact but highly knowledgeable fuel supply and logistics company, is now looking for a Junior Controller to join their Business and Stock Control (BSC) team! As a...

BCG – Women Mentorship Program 2024

BCG – Women Mentorship Program 2024

The Women Mentorship Program is a platform for university students and recent graduates to connect with BCG mentors who are relatable and inspiring. The program consists of events led by motivational facilitators, personalized 1-on-1 coaching sessions, and engaging...