Tax Trainee | EY Helsinki

Tax Trainee | EY Helsinki

Oletko kiinnostunut veroasiantuntijan työstä, globaalista työympäristöstä ja mielenkiintoisista tehtävistä kokeneiden osaajien tuella? EY hakee tiimiemme kasvaessa lisää motivoituneita harjoittelijoita verotuksen eri tiimeihin. Tutustu verotiimeihimme ja hae nyt tai viimeistään 11.2.2024

Tax trainee | EY Helsinki
EY | Jobs and Careers (yello.co)

Haemme harjoittelijoita eri tiimeihimme seuraaville osaamisalueille:

  • People Advisory Services: Avustamme asiakkaita verotuksen osalta mm. kv-liikkuvuuteen ja kv-työskentelyyn liittyvässä veroneuvonannossa ja suunnittelussa, kotimaisessa henkilöverotuksessa ja varakkaiden yksityishenkilöiden veroasioissa, työnantajavelvoitteissa ja ennakkoperinnän kysymyksissä, palkitsemisjärjestelmiin liittyvässä veroneuvonannossa sekä edellä mainittuihin liittyvissä hakemus-, muutoksenhaku- ja valitusprosesseissa.
  • International Tax & Transactions Services: Avustamme asiakkaita monipuolisesti kansainväliseen yritysverotukseen liittyvissä kysymyksissä, kuten esim. erilaisissa rajat ylittävissä rakennejärjestelyissä ja kansainvälisissä hakemus- ja muissa veroprosesseissa sekä verosopimuksen soveltamiseen liittyvissä kysymyksissä, siirtohinnoittelussa sekä yritysjärjestelyihin liittyvissä veroasioissa.
  • Global Compliance & Reporting: Global Compliance and Reporting-tiimissä tarjoamme asiakkaillemme taloushallinnon ja veroraportoinnin ulkoistuspalveluita. Asiakastoimeksiantomme sisältävät kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluita; tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadintaa sekä tukea erilaisissa raportointitehtävissä.
  • Business Tax Services: Kotimaisen yritysverotuksen tiimi, jossa avustamme asiakkaita monenlaisissa yritysverotukseen liittyvissä kysymyksissä. Työtehtävät sisältävät monipuolisesti mm. ennakkoratkaisuhakemusten ja valitusten laatimista (mm. hallinto-oikeuksiin), oikaisuvaatimusten laatimista, omistajayrittäjäasiakkaiden veroihin liittyviä projekteja (sis. mm. sukupolvenvaihdokset ja erilaiset yritysjärjestelyt), tuloveroilmoituksia ja kiinteistöverotusta.
  • Indirect Tax: Arvonlisäveroon ja muihin välillisiin veroihin sekä tulli- ja valmisteveroasioihin erikoistunut tiimi. Avustamme asiakkaitamme niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä kysymyksissä ja laadimme esimerkiksi muistioita, ohjauspyyntöjä ja ennakkoratkaisuhakemuksia sekä osallistumme erilaisiin valitusprosesseihin eri oikeusasteissa. Lisäksi hoidamme asiakkaidemme välillisten verojen raportointivelvoitteita (alv, valmistevero, CBAM yms.) ja yritysjärjestelyihin liittyviä kysymyksiä sekä sustainabilityyn liittyviä asioita välillisen verotuksen näkökulmasta.

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa lähettämällä meille CV:si, hakemuskirjeesi ja opintosuoritusotteesi nettisivuillemme linkistä viimeistään 11.2.2024. Tuothan hakemuskirjeessäsi ilmi, mikä verotuksen tiimi sinua ensisijaisesti kiinnostaa sekä sinulle sopivan aloitusajankohdan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae pian!

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...