KPMG Women in Deal Advisory & Strategy -aamiaistilaisuus Hotelli St. Georgessa

Oletko kiinnostunut yrityskaupoista ja strategiatyöstä? Etsitkö mielenkiintoista trainee-paikkaa? KPMG WinDAS (Women in Deal Advisory and Strategy) kutsuu Aallon ja Hankenin maisteritason naisopiskelijat viettämään inspiroivaa aamupäivää M&A- ja strategia-asiantuntijoidemme kanssa Hotelli St. Georgen Wintergardissa keskiviikkona 16.1 klo 9–11. Tule kuulemaan mielenkiintoisia uratarinoita, lisätietoja avoimista traineepaikoista sekä verkostoitumaan muiden opiskelijoiden ja asiantuntijoidemme kanssa rennon aamupalan merkeissä.

KPMG Trainee ’24 -haku syksylle 2024 on käynnissä 2-21.1.2024. Tilaisuuden aikana sinulla on mahdollisuus kuulla tarkemmin hakuprosessista ja avoinna olevista tehtävistä. Avoinna olevat tehtävät löytyvät täältä 2.1 alkaen: KPMG Trainee Program

Ilmoittaudu viimeistään 8.1.2024 oheisen linkin kautta: https://forms.office.com/e/YRBesvV9m7

Tapahtumaan on rajoitettu määrä paikkoja.

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...