Accounting Advisor, Global Compliance & Transformation

Etsimme nyt Accounting Advisoria osaksi kasvavaa vero- ja lakipalveluidemme Global Compliance & Transformation-tiimiä. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja.

Global Compliance & Transformation-tiimimme palvelee laaja-alaisesti yritysasiakkaitamme veroraportointiin, veroilmoituksiin ja tilinpäätöksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Kaikessa toiminnassamme asiakas on aina keskiössä! Asiakkaamme ovat usein osa suomalaisia tai ulkomaisia monikansallisia konserneja. Teemme päivittäin myös yhteistyötä kansainvälisten tiimiemme kanssa.

Haemme asiantuntijaa seuraavaan rooliin, jota voidaan muokata oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan:

Accounting Advisor tehtävässä 

 • Teet eri toimialoilla toimivien yritysasiakkaidemme kirjanpitoa
 • Laadit tilinpäätöksiä ja halutessasi voit osallistua myös yhteisöjen tuloveroilmoitusten laadintaan
 • Neuvot yritysasiakkaitamme erilaisissa tilinpäätös- ja kirjanpitoasioissa
 • Tuet kokemuksestasi riippuen nuorempia asiantuntijoita tilinpäätös- ja kirjanpitoasioissa ja tarkastat heidän työtä
 • Pääset osallistumaan haasteellisiin ja monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin sekä toiveesi mukaan kasvattamaan oman roolisi vastuualueita – nopeastikin!
Toivomme sinulta 
 • Soveltuvaa kaupallista tai oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa (yliopisto, AMK)
 • Aiempaa työkokemusta kirjanpidon, tilinpäätös- ja mahdollisesti veroilmoituslaadinta työtehtävistä
 • Microsoft Office -ohjelmien sujuvaa hallintaa, erityisesti Excel on ollut lähin työkaverisi jo pidemmän aikaa
 • Huolellisuutta ja numerotarkkuutta yhdistettynä haluun työskennellä mentaliteetilla ”asiakas on aina keskiössä” eli palvelualttius ja joustavuus ovat tärkeitä elementtejä tässä työssä
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
Autat tiimiämme onnistumaan, jos sinulla on lisäksi 
 • Halua tuottaa omalla toiminnallasi ja osaamisellasi lisäarvoa asiakkaillemme sekä auttaa heitä menestymään monimutkaistuvassa toimintaympäristössä
 • Kehitysmyönteinen asenne tekemiseen ja kyky proaktiivisesti edistää omaa ja tiimin tekemistä
Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen tehtäväkentän suuressa kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa tulevaisuuden liiketoimintaa KPMG:llä. Kollegasi Global Compliance & Transformation-tiimissä ovat alan huippuosaajia, käytössäsi ovat modernit työvälineet sekä laaja koulutusvalikoima ja pääset kasvattamaan omaa liiketoiminnallista osaamistasi laaja-alaisesti. Työelämän tasapainon varmistamiseksi työskentely meillä on joustavaa, jotta voit järjestää työsi ja, mikä tärkeintä, muun elämäsi juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. KPMG tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimistomme sijainti on osoitteessa Töölönlahdenkatu 3 A, Helsinki.

Tartu tilaisuuteen ja tule luomaan tulevaisuuden liiketoimintaa KPMG:lle! 

Jos yllä oleva teksti kuvasi juuri sinua tai muuten herätti mielenkiintosi, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 22.10.2023! Hakiessasi tehtävään pyydämme sinua liittämään CV:si ja vastaamaan lyhyesti neljään kysymykseen hakemuskirjeen kirjoittamisen sijaan. Voit lähettää CV:si meille suomen tai englannin kielellä tästä linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tax & Legal Senior Manager Natalia Latvalanumerosta +358 20 760 3197. Rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä myös Talent Acquisition Advisor Emmi Manneriin emmi.manner@kpmg.fi, +358 40 5163391.

Lähetäthän hakemuksesi vain rekrytointijärjestelmän kautta, sillä tietosuojasyistä emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. Mikäli tarvitset apua rekrytointiprosessissa vamman tai erityistarpeen vuoksi, olethan yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun rekrytoijaan. Voimme tarvittaessa mukauttaa työnhakuprosessiamme huomioiden tuen tarpeesi.

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...