PNO Finland – Määräaikainen taloushallinnon assistentti

Työsopimuksen tyyppi: määräaikainen 28.2. saakka, kokoaikainen

Sijainti: Keravantie 507, 04240 Sipoo

Haku-DL: Su 24.9.2023

Etsimme nyt PNO Finlandin Sipoon toimistolle Taloushallinnon assistenttia monipuolisiin työtehtäviin, kokoaikaiseen ja määräaikaiseen sijaisuuteen helmikuun loppuun 2024. Tehtävässä pääset liittymään osaksi kymmenhenkistä Pohjoismaissa operoivaa Finance-tiimiä sekä samankokoista Suomen maaorganisaatiota.

Taloushallinnon assistentin lopullinen tehtävänkuva tulee muokkautumaan vahvuuksiesi mukaan, mutta saat vastuullesi ainakin perinnän tehtävät Suomen asiakkuuksien osalta ja reskontranhoitoon liittyviä tehtäviä. Vastaat maksujen seurannasta ja muistutusten lähettämisestä, jonka lisäksi yhdessä asiakkuudesta vastaavan myyjän kanssa kontaktoit asiakkaita maksujen sopimiseen ja selvittämiseen liittyvissä asioissa. Myös ulkoisen perinnän käynnistämiseen liittyvät työtehtävät ovat tilanteen sitä vaatiessa vastuullasi. PNO:n kehittyvässä tiimissä ollaan juuri uudistamassa useampia tietojärjestelmiä, joten pääset myös tukemaan tiimiä järjestelmäuudistuksiin liittyvissä toimissa.

Ideaalitilanteessa olet jo kerryttänyt kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä omaat kokemusta Netsuite-järjestelmän käytöstä, joka otetaan käyttöön konsernissa syksyn 2023 aikana. Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut ja toimeentarttuva asenteesi, sekä joustavuutesi erilaisia työtehtäviä kohtaan, joissa pääset vahvistamaan omaa osaamistasi sekä tukemaan PNO:n tiimin tekemistä.

Toivomme että pystyt aloittamaan tehtävässä niin pian kuin mahdollista, ja työskentelemään kokoaikaisesti ainakin 28.2.2024 saakka. Työskentely tapahtuu pääosin Sipoon toimistolla, mutta tehtäviä on erikseen sovittaessa mahdollisuus suorittaa myös etänä. Tehtävässä tulet työllistymään aTalentin työntekijäksi PNO Finland Oy:n tiimiin.

Sinulta odotamme:

  • Aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti perinnän kokemus luetaan eduksi

  • Joustavaa, oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä paineensietokykyä

  • Näppäryyttä erilaisten taloushallinnon järjestelmien parissa. Netsuite-osaamisen luemme erityisesti eduksesi

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä sekä tiimityöskentelytaitoja

PNO Finland tarjoaa sinulle:

  • Kattavan perehdytyksen sekä monipuolisen tehtävänkuvan, jota on mahdollisuus kehittää oman osaamisesi mukaan ja jossa pääset rutiinitehtävien lisäksi mukaan tukemaan taloushallinnon prosessien kehitystä

  • Viihtyisän toimiston ja työpisteen Sipoossa, jossa pääset nauttimaan yhteisistä lounashetkistä kollegoiden kanssa sekä rapsuttelemaan toimistokoiria

  • Kansainvälisen ja kannustavan työyhteisön – pääset tekemään aktiivisesti yhteistyötä sekä Sipoon tiimin että Pohjoismaissa toimivien Finance-tiimin kollegoiden kanssa

  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta perheomisteisen ja kansainvälisesti toimivan konsernin talousfunktiossa

Kiinnostuitko? Toimithan nopeasti, sillä paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa aTalentin hakujärjestelmän kautta linkistä. Hakuaika päättyy sunnuntaina 24.9.2023.

Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...