Beach games & networking with EY-Parthenon

Dear student, we at EY-Parthenon want to invite nice, high-performing, and driven individuals to join us in Biitsi Pasila at the Mall of Tripla in Helsinki for beach games and networking on Wednesday 6th of September at 4:30 pm onwards.

In the event you get to meet people from our Helsinki office, start building your professional network, hear more about our trainee program, and get to know EY-Parthenon and the work we do in general, as well as enjoy the evening with food and refreshments.

Since the number of participants is limited, we kindly ask you to apply by submitting your contact information and CV through this link by 28th of August.

In case you have any questions regarding the event, feel free to contact lauri.nyrhila@parthenon.ey.com

Date: Wednesday 6th of September
Time: 4:30 pm onwards
Place: Biitsi Pasila at the Mall of Tripla in Helsinki

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...