BDO – Hanketarkastuksen asiantuntija

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia BDO:laisia, niin uran alkutaipaleella olevia kuin kokeneita asiantuntijoita. Lupaamme, että monipuoliset asiakkuutemme avaavat sinulle laajoja mahdollisuuksia kehittää omaa asiantuntijuuttasi tai ottaa seuraava merkittävä askel urallasi.

Etsimme nyt hanketarkastajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä voi sijaita esimerkiksi Helsingin, Porin, Tampereen tai Turun toimipisteissämme ja ketterä hybridimallimme mahdollistaa työn tekemisen hyvin joustavasti etänäkin.

 

Roolisi BDO:lla

Työskentelet osana Suomen johtavaa julkisrahoitteisten projektien- ja hankkeiden tarkastusyksikköä.

Saat vastuullesi hanketarkastusten ja lakisääteisten tilintarkastusten tehtäviä monipuolisissa asiakastoimeksiannoissamme. Asiakkainamme on yrityksiä ja muita yhteisöjä sekä julkisen sektorin toimijoita. Työtehtävien pääpaino on hankkeiden tarkastuksessa. Tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi osana asiantuntevaa hanketarkastuksiin erikoistunutta tiimiämme. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

 

Sinulta toivomme

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi kauppatieteet, hallintotieteet, liiketalouden tradenomi.
  • aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tai tarkastuksen tehtävistä
  • oma-aloitteista, analyyttistä ja järjestelmällistä työotetta sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • asiakaslähtöistä asennetta ja konsultatiivista toimintatapaa
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi.
  • halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ”People helping people achieve their dreams” -missiomme mukaisesti.

 

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon. Tehtävä voi sijaita esimerkiksi Helsingin, Porin, Tampereen tai Turun toimipisteissämme ja ketterä hybridimallimme mahdollistaa työn tekemisen hyvin joustavasti etänäkin.

 

Miten haen?

Heräsikö kiinnostuksesi? Hae työpaikkaa mahdollisimman pian, ja viimeistään 5.3.2023 kotisivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanketarkastuksen johtaja Piia-Tuulia Rauhala p. 050 440 5565 tai HT-tarkastaja Tiina Taimisalo, p. 050 598 7088.

Haku alkaa 25. tammikuuta 2023 ja päättyy 5. maaliskuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki) 

Hae tästä

 

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...