OT Tilintarkastus Oy – Tilintarkastusassistentti

OT tilintarkastus Oy  etsii Arabiassa sijaitsevalle Helsingin toimistolle motivoitunutta  tilintarkastusassistenttia monipuolisiin tilintarkastusalan tehtäviin. Tehtävässä pääset osallistumaan asiakasyritysten tilintarkastusprosesseihin alusta loppuun asti, joissa kehityt muun muassa tiedonhakuun, dokumentointiin, aineiston läpikäyntiin sekä tarkastukseen liittyvissä tehtävissä. 

Tehtävää varten sinun ei tarvitse olla vielä kokenut tilintarkastaja, kunhan olet jo saanut teoreettista osaamista kirjanpidon periaatteista esimerkiksi laskentatoimen, tilintarkastuksen ja  yritysjuridiikan opintojen kautta. Voit olla esimerkiksi tutkintosi loppuvaiheessa ja haluat opintojen ohessa kerryttää alan työkokemusta tilintarkastuksen parissa. Menestyt tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on itseohjautuva työote, hyvät viestintätaidot sekä kirjallisesti että suullisesti –  joiden lisäksi tärkeimpänä aito halu kehittyä tilintarkastuksen ammattilaiseksi! Voit olla myös kokeneempi alan osaaja, jolloin pääset työskentelemään monipuolisten asiakasyritysten tilintarkastuksissa ja sitä kautta edetä auktorisoiduksi tilintarkastajaksi.

Tehtävä on kokoaikainen, mutta opiskelijalle voimme tarjota joustavaa osa-aikaista tehtävää opintojen ja työn yhteensovittamiseksi. Toivomme kuitenkin, että sesonkiaikana, arviolta maaliskuusta 2023 lähtien, pystyt työskennellä täysipäiväisesti. Tehtävässä aloitusajankohta on joustavasti sovittavissa alkamaan loppuvuoden, mieluiten marraskuun, aikana.

OT Tilintarkastus tarjoaa sinulle:

  • Kattavan perehdytyksen ja kokeneen tiimin tuen 

  • Monipuolisen tehtävän, jossa pääset osallistumaan tilintarkastusprosessin kaikkiin vaiheisiin

  • Hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet 

  • Lämminhenkisen, matala hierarkkisen ja joustavan työympäristön, jossa huolehditaan työntekijöiden työhyvinvoinnista

Sinulta odotamme:  

  • Soveltuvia loppuvaiheen opintoja tai valmista tutkintoa laskentatoimen , tilintarkastuksen ja yritysjuridiikan parista

  • MS Officen osaamista ja teknistä näppäryyttä omaksua uusia ohjelmia

  • Joustavaa ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan

  • Kiinnostusta kehittyä ja kasvaa ammatillisesti yrityksessä

  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Eduksi katsomme:

  • Soveltuvan työkokemuksen taloushallinnon ja tilinpäätöksen parissa työskentelystä 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä meille CV:si ja hakemuskirjeesi tästä viimeistään 02.10.2022 mennessä.

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...