OT Tilintarkastus Oy – Tilintarkastusassistentti

OT tilintarkastus Oy  etsii Arabiassa sijaitsevalle Helsingin toimistolle motivoitunutta  tilintarkastusassistenttia monipuolisiin tilintarkastusalan tehtäviin. Tehtävässä pääset osallistumaan asiakasyritysten tilintarkastusprosesseihin alusta loppuun asti, joissa kehityt muun muassa tiedonhakuun, dokumentointiin, aineiston läpikäyntiin sekä tarkastukseen liittyvissä tehtävissä. 

Tehtävää varten sinun ei tarvitse olla vielä kokenut tilintarkastaja, kunhan olet jo saanut teoreettista osaamista kirjanpidon periaatteista esimerkiksi laskentatoimen, tilintarkastuksen ja  yritysjuridiikan opintojen kautta. Voit olla esimerkiksi tutkintosi loppuvaiheessa ja haluat opintojen ohessa kerryttää alan työkokemusta tilintarkastuksen parissa. Menestyt tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on itseohjautuva työote, hyvät viestintätaidot sekä kirjallisesti että suullisesti –  joiden lisäksi tärkeimpänä aito halu kehittyä tilintarkastuksen ammattilaiseksi! Voit olla myös kokeneempi alan osaaja, jolloin pääset työskentelemään monipuolisten asiakasyritysten tilintarkastuksissa ja sitä kautta edetä auktorisoiduksi tilintarkastajaksi.

Tehtävä on kokoaikainen, mutta opiskelijalle voimme tarjota joustavaa osa-aikaista tehtävää opintojen ja työn yhteensovittamiseksi. Toivomme kuitenkin, että sesonkiaikana, arviolta maaliskuusta 2023 lähtien, pystyt työskennellä täysipäiväisesti. Tehtävässä aloitusajankohta on joustavasti sovittavissa alkamaan loppuvuoden, mieluiten marraskuun, aikana.

OT Tilintarkastus tarjoaa sinulle:

  • Kattavan perehdytyksen ja kokeneen tiimin tuen 

  • Monipuolisen tehtävän, jossa pääset osallistumaan tilintarkastusprosessin kaikkiin vaiheisiin

  • Hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet 

  • Lämminhenkisen, matala hierarkkisen ja joustavan työympäristön, jossa huolehditaan työntekijöiden työhyvinvoinnista

Sinulta odotamme:  

  • Soveltuvia loppuvaiheen opintoja tai valmista tutkintoa laskentatoimen , tilintarkastuksen ja yritysjuridiikan parista

  • MS Officen osaamista ja teknistä näppäryyttä omaksua uusia ohjelmia

  • Joustavaa ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan

  • Kiinnostusta kehittyä ja kasvaa ammatillisesti yrityksessä

  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Eduksi katsomme:

  • Soveltuvan työkokemuksen taloushallinnon ja tilinpäätöksen parissa työskentelystä 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä meille CV:si ja hakemuskirjeesi tästä viimeistään 02.10.2022 mennessä.

Skill Group – Business Controller

Haemme nyt Skill Groupiin BUSINESS CONTROLLERIA  Vastuullasi ovat raportointiin, ennusteisiin, budjetointiin, sekä taloushallinnon seurannan ja raportoinnin kehittämiseen liittyvät tehtävät konsernissa ja eri tytäryhtiöissä. Kasvavassa konsernissa myös...

Controller, Johdon laskentatoimi

Controller, Johdon laskentatoimi

Haemme Controlleria Mehiläisen Johdon laskentatoimen tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Johdon laskentatoimen tiimi vastaa konsernin ylimmän johdon raportoinnista, konsernin taloudellisesta informaatiosta, ennustamisprosesseista sekä konsernihallinnon kuluseurannasta....

BCG – Pride in Pride

BCG – Pride in Pride

With Pride Month just around the corner, BCG is excited to host an intimate event welcoming students from various universities who identify as part of the LGBTQ+ community or are simply interested in joining the event.   During this event, you’ll have the...