PwC is looking for Future Finance Consulting Talents

Would you like to launch your career in working with inspiring topics in the CFO’s agenda? We are now looking for future finance professionals to join our Foundation for Future team.

As a Finance consultant, you will work in a range of interesting projects, that will offer you with a possibility to work with clients in different industries, and develop your skills within finance function, but also with a finance angle in other areas such as strategy implementation, commercial or supply chain operations or data analytics.

 

We are looking for people who:

  • Have recently graduated or will graduate during spring 2022 with a Master’s degree within the field of Accounting, Finance or Industrial Engineering and Management, or other relevant area
  • Have some work experience from e.g. in accounting, finance & control or management consulting
  • Are fluent in English. Fluency in Finnish or Swedish is a distinct advantage
  • Have strong data and analytics skills, and an analytical mindset

 

Would you like to launch your career in working with inspiring topics in the CFO’s agenda? We are now looking for future finance professionals to join our Foundation for Future team. Read more and apply soon here, DL 23.1.2022!

For more information / questions, please contact Hanna Nyberg, Foundation for Future Team Lead, +358445515255.

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...