Analyst for KPMG

Analyst (Finance Strategy & Transformation)

 

KPMG:n Management Consulting -palvelut auttavat asiakasyrityksiämme talouteen ja rahoitukseen liittyvissä muutos- ja kehitystilanteissa. Asiakaskenttämme on laaja-alainen, ja mukaan kuuluu organisaatioita sekä kansainvälisistä konserneista, kotimaisista perhe- ja kasvuyrityksistä, julkishallinnon yhteisöistä että pankki- ja vakuutusyhtiöistä. Yhteistä kaikille toimeksiannoillemme on kuitenkin asiakkaan tarve asiantuntemuksellemme ja meidän vahva osaamisemme sekä kykymme auttaa. Tule kanssamme rakentamaan asiakkaidemme tulevaisuutta!

Etsimme nyt Helsinkiin tai Turkuun sinua

Analyst

Finance Strategy & Transformation -tiimiimme

 

Työssäsi pääset toimimaan yhdessä tiimisi kanssa asiakkaan johdon strategisena kumppanina ja auttamaan asiakasyrityksiämme menestymään. Olemme osaava kumppani modernin talousjohdon koko toimintakentällä. Toimeksiantomme käsittelevät usein muun muassa:

  • liiketoimintaa tukevien palvelujen järjestämistä ja organisointia,
  • kannattavuuden ja liiketoiminnan kasvun kehittämistä,
  • suorituskyvyn johtamista ja mittaamista,
  • rahoituksen ja pääomien tehokasta hyödyntämistä,
  • taloudenprosessien tehostamista sekä
  • digitalisaation ja älykkään automaation hyödyntämistä

Sinulta odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta taloudellisten analyysien ja/tai taloushallinnon tehtävistä; esimerkiksi johdon raportoinnista ja sen kehittämisestä, yritysanalyysien ja investointilaskelmien toteutuksesta, arvonmäärityksistä, talousprosessien kehittämisestä, talousjärjestelmähankkeista tai ulkoisesta laskennasta.

Toimintaympäristömme edellyttää oma-aloitteista ja joustavaa otetta, hyvää paineensietokykyä sekä luontevaa asiakasrajapinnassa työskentelyä. Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät kommunikointitaidot ovat välttämättömyys asiantuntijan tehtävässä. Lisäksi hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Halu oppia uutta ja kyky viedä eteenpäin useampaa projektia yhtäaikaisesti antavat hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen.

 

Tarjoamme Sinulle

 

haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän suuressa kansainvälisessä organisaatiossa. Tarjoamme kannustavat urakehitys- ja koulutusmahdollisuudet, loistavan työyhteisön sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Uskomme, että yhteiset arvot ovat edellytys tyytyväisyydelle, kasvulle ja sitoutumiselle. Siksi kulttuurimme perustuu arvoillemme. Olemme rohkeita ja suoraselkäisiä ja meitä yhdistää pyrkimys erinomaisuuteen. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja tulla hyväksytyksi sellaisena kuin on. Toimimme yhdessä kohti parempaa.

Lähtisitkö rakentamaan uraasi ja yhteistä tulevaisuutta kanssamme?

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa Jutta Paasi, puh. 0400 340 187, 4.6. klo 10-11 ja 11.6. klo 10-11.

Tule tekemään asiakkaidemme tulevaisuutta kanssamme! Toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi viimeistään 13.6.2021.

 

Suomessa ja Virossa meitä KPMG:läisiä on yli 1500 ja toimimme 24 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita.

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...