KPMG – Tax Trainee (Compliance Services)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden aloittaa urasi yritysverotuksen parissa alan parhaiden asiantuntijoiden joukossa. Haemme Tax Traineeta veroraportoinnin ja taloushallinnon Compliance Services-tiimiin Helsingin toimistollemme! Hae tästä!

Trainee-jaksomme on palkallinen noin 7 kuukautta kestävä määräaikainen työsuhde. Työ on kokopäiväistä ja alkaa marraskuussa 2024. Moni KPMG:läinen on saavuttanut vakituisen työpaikan juuri trainee-ohjelmamme kautta!

Tax Traineena meillä pääset:

  • Avustamaan tiimiämme asiakasyritystemme kirjanpitoon, veroilmoituksiin ja tilinpäätöksiin liittyvissä toimeksiannoissa.
  • Työskentelemään kokonaisvaltaisesti projektikoordinoinnin tehtävissä avustaen toimeksiantojemme asiakaskontaktoinnissa, sopimusten laadinnassa, seurantatyökalun ylläpidossa sekä muista hallinnollisissa tehtävissä.
  • Tutustumaan johdon konsultointityöhön läheltä työskentelemällä asiantuntijoidemme kanssa erilaisissa asiakastoimeksiannoissa.

Taloushallinnon harjoittelijana pääset tutustumaan johdon konsultointityöhön läheltä työskentelemällä asiantuntijoidemme kanssa erilaisissa asiakastoimeksiannoissa. Osaamisesi kehittäminen on meille tärkeää ja haluamme tukea tavoitteitasi tarjoamalla haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä.

Compliance Services -tiimimme palvelee laaja-alaisesti yritysasiakkaitamme veroraportointiin, veroilmoituksiin ja tilinpäätöksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Tavoitteena on auttaa asiakkaamme ymmärtämään ja navigoimaan jatkuvasti muuttuvassa sekä vahvasti säännellyssä liiketoiminnan ympäristössä. Kaikessa toiminnassamme asiakas on aina keskiössä! Asiakkaamme ovat usein osa suomalaisia tai ulkomaisia monikansallisia konserneja. Päivittäin teemme yhteistyötä osana kansainvälisiä tiimejä compliance-toimeksiannoissa.

Mitä toivomme sinulta?

  • Olet 3.–5. vuoden opiskelija tai jo valmistunut KTM/tradenomi ja opinnoissasi olet suuntautunut laskentatoimeen tai taloushallintoon
  • Innokasta ja oma-aloitteista asennetta tekemiseen. Lisäksi sinulta löytyy analyyttistä päättelykykyä sekä taitoa omaksua uutta tietoa
  • Kykyä työskennellä sujuvasti suomen ja englannin kielellä
  • Lisäksi mahdollinen aiempi työkokemus kirjanpidosta, tilinpäätöksistä tai muista taloushallinnon tehtävistä, nähdään eduksesi

Miksi juuri KPMG?

Meille on tärkeää tunnistaa nuoret osaajat jo uransa varhaisessa vaiheessa ja siksi panostammekin siihen, että saat Trainee-jaksosi aikana parhaat mahdolliset edellytykset uuden oppimiselle ja työssä kehittymiselle. Trainee-jakson aikana pääset työskentelemään monipuolisissa asiakastoimeksiannoissa kokeneiden kollegoiden ohjauksessa. Saat oman nimetyn KPMG-kummin tukemaan kasvuasi ja vastaamaan kysymyksiisi.

KPMG tarjoaa dynaamisen työympäristön, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Vahva luottamus, yhdessä tekeminen ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ovat kulttuurimme kulmakiviä.

 

Innostuitko? Hae meille traineeksi!

Nyt on sinun vuorosi – come and thrive with us! Toivottavasti olet yhtä innoissasi tulevasta trainee-jaksosta KPMG:llä kuin mekin.

Milloin: Mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 7.4.2024. Olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Miten: Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta tästä. Kun haet, lisää mukaan CV:si, hakemuskirjeesi sekä viimeisin opintorekisteriotteesi/tutkintotodistuksesi.

Jos sinulla herää kysymyksiä trainee-jaksosta, meistä KPMG:stä työnantajana tai rekrytointiprosessista yleisesti, voit olla yhteydessä Tax & Legal liiketoiminta-alueen Talent Acquisition Advisor Christina Koikkalaiseen christina.koikkalainen@kpmg.fi, +358444854585.

PwC – Trainee, Tilintarkastus, Helsinki

PwC – Trainee, Tilintarkastus, Helsinki

Starttaa urasi tilintarkastuksen parissa! Haemme nyt loppuvaiheen opiskelijoita kasvamaan tilintarkastuksen asiantuntijoiksi. Hae tästä! Tehtävässä pääsee näkemään paljon käytännön esimerkkejä opinnoissa tutuksi tulleista asioista ja soveltamaan teoriaa käytäntöön....

NEOT: Junior Controller

Type: Full-time, permanent Location: Antinkatu 1, 00100 Helsinki Application DL: 17.4.2024 NEOT, a compact but highly knowledgeable fuel supply and logistics company, is now looking for a Junior Controller to join their Business and Stock Control (BSC) team! As a...

BCG – Women Mentorship Program 2024

BCG – Women Mentorship Program 2024

The Women Mentorship Program is a platform for university students and recent graduates to connect with BCG mentors who are relatable and inspiring. The program consists of events led by motivational facilitators, personalized 1-on-1 coaching sessions, and engaging...