KPMG – Tax Trainee (Compliance Services)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden aloittaa urasi yritysverotuksen parissa alan parhaiden asiantuntijoiden joukossa. Haemme Tax Traineeta veroraportoinnin ja taloushallinnon Compliance Services-tiimiin Helsingin toimistollemme! Hae tästä!

Trainee-jaksomme on palkallinen noin 7 kuukautta kestävä määräaikainen työsuhde. Työ on kokopäiväistä ja alkaa marraskuussa 2024. Moni KPMG:läinen on saavuttanut vakituisen työpaikan juuri trainee-ohjelmamme kautta!

Tax Traineena meillä pääset:

  • Avustamaan tiimiämme asiakasyritystemme kirjanpitoon, veroilmoituksiin ja tilinpäätöksiin liittyvissä toimeksiannoissa.
  • Työskentelemään kokonaisvaltaisesti projektikoordinoinnin tehtävissä avustaen toimeksiantojemme asiakaskontaktoinnissa, sopimusten laadinnassa, seurantatyökalun ylläpidossa sekä muista hallinnollisissa tehtävissä.
  • Tutustumaan johdon konsultointityöhön läheltä työskentelemällä asiantuntijoidemme kanssa erilaisissa asiakastoimeksiannoissa.

Taloushallinnon harjoittelijana pääset tutustumaan johdon konsultointityöhön läheltä työskentelemällä asiantuntijoidemme kanssa erilaisissa asiakastoimeksiannoissa. Osaamisesi kehittäminen on meille tärkeää ja haluamme tukea tavoitteitasi tarjoamalla haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä.

Compliance Services -tiimimme palvelee laaja-alaisesti yritysasiakkaitamme veroraportointiin, veroilmoituksiin ja tilinpäätöksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Tavoitteena on auttaa asiakkaamme ymmärtämään ja navigoimaan jatkuvasti muuttuvassa sekä vahvasti säännellyssä liiketoiminnan ympäristössä. Kaikessa toiminnassamme asiakas on aina keskiössä! Asiakkaamme ovat usein osa suomalaisia tai ulkomaisia monikansallisia konserneja. Päivittäin teemme yhteistyötä osana kansainvälisiä tiimejä compliance-toimeksiannoissa.

Mitä toivomme sinulta?

  • Olet 3.–5. vuoden opiskelija tai jo valmistunut KTM/tradenomi ja opinnoissasi olet suuntautunut laskentatoimeen tai taloushallintoon
  • Innokasta ja oma-aloitteista asennetta tekemiseen. Lisäksi sinulta löytyy analyyttistä päättelykykyä sekä taitoa omaksua uutta tietoa
  • Kykyä työskennellä sujuvasti suomen ja englannin kielellä
  • Lisäksi mahdollinen aiempi työkokemus kirjanpidosta, tilinpäätöksistä tai muista taloushallinnon tehtävistä, nähdään eduksesi

Miksi juuri KPMG?

Meille on tärkeää tunnistaa nuoret osaajat jo uransa varhaisessa vaiheessa ja siksi panostammekin siihen, että saat Trainee-jaksosi aikana parhaat mahdolliset edellytykset uuden oppimiselle ja työssä kehittymiselle. Trainee-jakson aikana pääset työskentelemään monipuolisissa asiakastoimeksiannoissa kokeneiden kollegoiden ohjauksessa. Saat oman nimetyn KPMG-kummin tukemaan kasvuasi ja vastaamaan kysymyksiisi.

KPMG tarjoaa dynaamisen työympäristön, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Vahva luottamus, yhdessä tekeminen ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ovat kulttuurimme kulmakiviä.

 

Innostuitko? Hae meille traineeksi!

Nyt on sinun vuorosi – come and thrive with us! Toivottavasti olet yhtä innoissasi tulevasta trainee-jaksosta KPMG:llä kuin mekin.

Milloin: Mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 7.4.2024. Olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Miten: Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta tästä. Kun haet, lisää mukaan CV:si, hakemuskirjeesi sekä viimeisin opintorekisteriotteesi/tutkintotodistuksesi.

Jos sinulla herää kysymyksiä trainee-jaksosta, meistä KPMG:stä työnantajana tai rekrytointiprosessista yleisesti, voit olla yhteydessä Tax & Legal liiketoiminta-alueen Talent Acquisition Advisor Christina Koikkalaiseen christina.koikkalainen@kpmg.fi, +358444854585.

Allshares – Junior Associate

Allshares – Junior Associate

Allshares hakee vahvistusta Junior Associate -tehtäviin Liiketoimintamme kasvaessa ja useamman tiimiläisen siirtyessä uusiin tehtäviin Allsharesin sisällä, haemme uusia osaajia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin Helsingin toimipaikkaan. Haemme ensisijaisesti...