BDO – Trainee-ohjelma

BDO:n haku syksyn 2024 Trainee-ohjelmaan on nyt auki!

Kiinnostaisiko sinua ura tilintarkastuksen, sisäisen tarkastuksen tai Corporate Finance -palveluiden parissa? Haemme nyt lokakuussa alkavaan Trainee-ohjelmaamme loppuvaiheen opiskelijoita.

Meillä pääset soveltamaan opintojasi käytännössä ja kehittämään osaamistasi erilaisissa asiakastoimeksiannoissa – jo heti harjoittelun alusta lähtien. Trainee-jakso alkaa kattavalla perehdytyksellä ja koko jakson ajan tukenasi on oma Trainee Buddysi, joka toimii mentorinasi ja tukee työskentelyäsi. Saat monipuolisia tehtäviä erilaisten asiakkuuksien parissa, ja tuemme haluasi kehittyä ja ottaa vastuuta. Meillä on rento työkulttuuri ja matala hierarkia, jossa kaikki Traineesta partnereihin työskentelevät yhdessä ja auttavat toisiaan.

Harjoittelu on palkallinen ja Traineena saat myös kattavat työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edun sekä laajan työterveyshuollon.

Toivomme sinulta: 

Trainee-ohjelmamme soveltuu parhaiten loppuvaiheen opiskelijoille, sillä tavoitteemme on tarjota työpaikka Trainee-jakson päätteeksi. Parhaat valmiudet nyt haettaviin tiimeihin antavat korkeakouluopinnot kauppatieteistä, hallintotieteistä tai liiketaloudesta.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta toimialaamme kohtaan ja innokkuutta uuden oppimiseen ja osaamisesi kehittämiseen. Arvostamme aktiivisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteista työskentelyotetta. Sinulla on hyvät tiimityötaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Kiinnostuitko?

Hakuaika on käynnissä 1.4.2024 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana – hae siis pian mukaan tämän linkin kautta!

PwC – Trainee, Tilintarkastus, Helsinki

PwC – Trainee, Tilintarkastus, Helsinki

Starttaa urasi tilintarkastuksen parissa! Haemme nyt loppuvaiheen opiskelijoita kasvamaan tilintarkastuksen asiantuntijoiksi. Hae tästä! Tehtävässä pääsee näkemään paljon käytännön esimerkkejä opinnoissa tutuksi tulleista asioista ja soveltamaan teoriaa käytäntöön....

NEOT: Junior Controller

Type: Full-time, permanent Location: Antinkatu 1, 00100 Helsinki Application DL: 17.4.2024 NEOT, a compact but highly knowledgeable fuel supply and logistics company, is now looking for a Junior Controller to join their Business and Stock Control (BSC) team! As a...

BCG – Women Mentorship Program 2024

BCG – Women Mentorship Program 2024

The Women Mentorship Program is a platform for university students and recent graduates to connect with BCG mentors who are relatable and inspiring. The program consists of events led by motivational facilitators, personalized 1-on-1 coaching sessions, and engaging...