EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024!

Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen, mutta työtunnit voivat vaihdella työtilanteen mukaan harjoittelun aikana.

Pääasialliset vastuualueesi
Päivittäisessä työssäsi pääset tekemään vaihtelevia tilintarkastustehtäviä yhdessä tiimiemme ja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Työmme laadun takaamiseksi kokeneempi tilintarkastaja käy tekemäsi työn läpi ja on käytettävissä oman ammatillisen kehittymisesi tukena.

Tyypilliseen työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi asiakastapaamisia, keskusteluja asiakkaan taloushallinnon prosesseista, erinäisten laskentakysymysten ratkomista, tuloslaskelman ja taseen erien läpikäyntiä sekä data-analyyseja. Meillä työtä tehdään aidosti tiimeissä, joten pääset käymään kiinnostavia keskusteluja, ja kokeneemmat kollegat ovat tukenasi päivittäisessä työssäsi.
Tehtävääsi voidaan myös jatkossa räätälöidä sinua kiinnostavien toimialojen mukaan, kuten kestävyysraportointiin tai datapainotteisempaan tilintarkastukseen.

Etsimällämme henkilöllä on 

  • Tehtävään soveltuvat loppuvaiheen opinnot tai valmis tutkinto (tradenomin tai kauppatieteiden maisterin tutkinto)
  • Hyvä Microsoft Office -työkalujen hallinta, erityisesti MS Excel
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
  • Yhteistyö- ja kommunikointitaitoja tiimityöskentelyyn sekä analyyttistä otetta

Eduksesi on, jos sinulla on jo hieman aiempaa työkokemusta esimerkiksi taloushallinnon tai tilintarkastuksen parista. Lisäksi työskentelet positiivisella, aktiivisella ja uteliaalla asenteella.

Miten hakuprosessi toimii 

  • Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille CV ja hakemuskirje viimeistään 10.3.2024 urasivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo haun aikana.
  • Haastattelut toteutetaan ryhmähaastatteluna rekrytointipäivänä Helsingin toimistollamme helmi-maaliskuun aikana.
  • Ilmoitamme tuloksista viimeistään huhtikuun aikana kaikille hakijoille.
Allshares – Junior Associate

Allshares – Junior Associate

Allshares hakee vahvistusta Junior Associate -tehtäviin Liiketoimintamme kasvaessa ja useamman tiimiläisen siirtyessä uusiin tehtäviin Allsharesin sisällä, haemme uusia osaajia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin Helsingin toimipaikkaan. Haemme ensisijaisesti...