EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024!

Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen, mutta työtunnit voivat vaihdella työtilanteen mukaan harjoittelun aikana.

Pääasialliset vastuualueesi
Päivittäisessä työssäsi pääset tekemään vaihtelevia tilintarkastustehtäviä yhdessä tiimiemme ja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Työmme laadun takaamiseksi kokeneempi tilintarkastaja käy tekemäsi työn läpi ja on käytettävissä oman ammatillisen kehittymisesi tukena.

Tyypilliseen työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi asiakastapaamisia, keskusteluja asiakkaan taloushallinnon prosesseista, erinäisten laskentakysymysten ratkomista, tuloslaskelman ja taseen erien läpikäyntiä sekä data-analyyseja. Meillä työtä tehdään aidosti tiimeissä, joten pääset käymään kiinnostavia keskusteluja, ja kokeneemmat kollegat ovat tukenasi päivittäisessä työssäsi.
Tehtävääsi voidaan myös jatkossa räätälöidä sinua kiinnostavien toimialojen mukaan, kuten kestävyysraportointiin tai datapainotteisempaan tilintarkastukseen.

Etsimällämme henkilöllä on 

  • Tehtävään soveltuvat loppuvaiheen opinnot tai valmis tutkinto (tradenomin tai kauppatieteiden maisterin tutkinto)
  • Hyvä Microsoft Office -työkalujen hallinta, erityisesti MS Excel
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
  • Yhteistyö- ja kommunikointitaitoja tiimityöskentelyyn sekä analyyttistä otetta

Eduksesi on, jos sinulla on jo hieman aiempaa työkokemusta esimerkiksi taloushallinnon tai tilintarkastuksen parista. Lisäksi työskentelet positiivisella, aktiivisella ja uteliaalla asenteella.

Miten hakuprosessi toimii 

  • Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille CV ja hakemuskirje viimeistään 10.3.2024 urasivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo haun aikana.
  • Haastattelut toteutetaan ryhmähaastatteluna rekrytointipäivänä Helsingin toimistollamme helmi-maaliskuun aikana.
  • Ilmoitamme tuloksista viimeistään huhtikuun aikana kaikille hakijoille.
PwC – Trainee, Tilintarkastus, Helsinki

PwC – Trainee, Tilintarkastus, Helsinki

Starttaa urasi tilintarkastuksen parissa! Haemme nyt loppuvaiheen opiskelijoita kasvamaan tilintarkastuksen asiantuntijoiksi. Hae tästä! Tehtävässä pääsee näkemään paljon käytännön esimerkkejä opinnoissa tutuksi tulleista asioista ja soveltamaan teoriaa käytäntöön....

NEOT: Junior Controller

Type: Full-time, permanent Location: Antinkatu 1, 00100 Helsinki Application DL: 17.4.2024 NEOT, a compact but highly knowledgeable fuel supply and logistics company, is now looking for a Junior Controller to join their Business and Stock Control (BSC) team! As a...

BCG – Women Mentorship Program 2024

BCG – Women Mentorship Program 2024

The Women Mentorship Program is a platform for university students and recent graduates to connect with BCG mentors who are relatable and inspiring. The program consists of events led by motivational facilitators, personalized 1-on-1 coaching sessions, and engaging...