Moore Idman: Audit Associate

Moore Idman: Audit Associate

Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Sijainti: Hatanpään valtatie 26, 33100 Tampere

Haku-DL: 24.1.2024

Haluatko kasvaa tilintarkastajaksi ja kerryttää kokemusta laskentatoimesta, verotuksesta ja yhtiöoikeudesta? Moore Idman, yksi Suomen merkittävimmistä tilintarkastusalan toimijoista, etsii nyt (tulevaa) tilintarkastuksen asiantuntijaa Tampereelle! Kyseessä on käytännönläheinen tehtävä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja ottamaan seuraavan merkittävän askeleen urallasi auktorisoitujien tilintarkastajien ohjaamana.

Tilintarkastusasiantuntijana Moore Idmanilla pääset tutustumaan laajasti Pirkanmaan talousalueen yrityksiin sekä näkemään monipuolisten asiakastoimeksiantojen kaikki vaiheet alusta asti aina tilintarkastuskertomuksen antamiseen saakka. Työtehtäväsi sisältävätkin kokonaisvaltaisesti kaikki tilintarkastusprosessin vaiheet. Arjessasi saat vastuullesi esimerkiksi asunto-osakeyhtiöiden sekä pienempien yritysten tilintarkastuksia, minkä lisäksi tulet toimimaan yhdessä Moore Idmanin asiantuntevan tiimin kanssa isompien yhteisöjen tilintarkastusten parissa. Sinun on mahdollista napata myös lisävastuuta taitojesi kehittyessä ja päästä työskentelemään esimerkiksi yritysjärjestelyiden- ja kauppojen sekä veroasioiden parissa.

Sinulta toivomme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheen opintoja, ymmärrystä kirjanpidosta sekä kiinnostusta tilintarkastusalaa kohtaan. Rooli sopii erinomaisesti esimerkiksi valmistumassa olevalle opiskelijalle tai tilitoimistomaailmasta vaihtavalle kirjanpitäjälle. Sinulla ei tarvitse olla vielä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan meille tärkeintä on, että tartut uusiin haasteisiin ja tehtäviin avoimin mielin ja oma-aloitteisesti sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja tarkan työskentelyotteen.

Tässä tehtävässä työllistyminen tapahtuu suoraan Moore Idmanin palvelukseen. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, jossa on liukuva työaika sekä joustavat etätyömahdollisuudet. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on mahdollisimman pian. Tehtävänkuvaan saattaa sisältyä matkustamista Tampereen seudulla.

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan työn ja innostavan työympäristön osana kansainvälistä organisaatiota

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta

 • Ponnahduslaudan urallesi tilintarkastajan rooliin

 • Monipuolisen työnkuvan, jota kautta pääset tutustumaan useiden eri yritysten liiketoimintaan

 • Tukea työtehtäviisi – emme oleta, että olet vielä valmis osaaja

 • Joustavan etätyömahdollisuuden ja liukuvan työajan

Odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheen opintoja (voit olla esim. KTM / tradenomi)

 • Kiinnostusta tilintarkastusalaa kohtaan ja ymmärrystä kirjanpidosta

 • MS Office-osaamista, erityisesti Excelistä

 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

 • Aikaisemman kokemuksen taloushallinnon tehtävistä, tilintarkastuksesta tai kirjanpidosta

 • Järjestelmäosaamisen esimerkiksi Netvisorista, Procountorista tai muusta taloushallinnon järjestelmästä

Kiinnostuitko?

Hyvä! Odotamme innolla hakemustasi. Lähetä CV:si sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 24.1.2024 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta linkistä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Haethan tehtävään heti, sillä etenemme prosessissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Moore Idmanista voit lukea lisää osoitteessa: https://moore.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Anni Nurmi (puh, +358 50 304 2987, anni.nurmi(at)atalent.fi).

Yrityskuvaus
Moore Idman Oy syntyi alkuvuodesta 2023, kun kaksi vahvaa tilintarkastusalan toimijaa, Idman Vilen Oy ja Moore Rewinet Oy, liittyivät yhteen. Yhdessä yritykset muodostavat Moore Idmanin, joka kuuluu globaaliin Moore-tilintarkastustoimistojen yhteisöön. Uudessa Tampereen toimipisteessämme työskentelee yli 40 tilintarkastuksen asiantuntijaa, mutta palvelemme asiakkaita joustavasti ympäri Suomen ja meillä on sivutoimipiste myös Hämeenlinnassa.

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...