Tesi – Trainee positions 2024

Tesi – Trainee positions 2024

Type: Fixed-term, 4-5 months

Work hours: Full-time

Location: Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki & remote work possibility

Starting date: in August or latest in the beginning of September 2024

Salary: €3000+ benefits

Application deadline: Sunday 28.01.2024

Tesi is now looking for a new Analyst Trainee to join their strategy and development team and Investment Analyst Trainees for both Direct Investment and Fund Investment teams. These Traineeships are full-time, fixed-term (4-5 months) positions and will start in August or early September 2024 depending on your situation.

Analyst Trainee, Strategy & Development
As an Analyst Trainee, you will be supporting the strategy and development team in market analysis by gathering, analysing and presenting data to support decision making. Read more about the Analyst Trainee position from here.

Investment Analyst Trainee, Direct Investments and Investment Analyst Trainee, Fund Investments
In Tesi’s Fund Investment team as an Investment Analyst Trainee, you will support the team in all investment activities, including fund manager assessment, market & industry research and portfolio management. In Direct Investment teams you will work with both of Tesi’s direct investment teams investing in tech-driven startups and growth companies. Read more about Investment Analyst Trainee positions from here.

Got excited? Read more about the positions through the links above and apply as soon as possible, but no later than the 28th of January 2024!

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...