Evli – Trainee-ohjelma, Kesä 2024

Haluatko saada arvokasta ja laaja-alaista työkokemusta asiantuntijatehtävistä Evlin eri liiketoiminnoissa? Tarjoamme kolmelle opiskelijalle ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä vähintään kahdessa eri asiantuntijatiimin tehtävässä 6.5.–30.8.2024. Tehtävät sisältävät niin avustavia kuin varsinaisia asiantuntijatehtäviä harjoittelijan osaamisen ja taitojen mukaan. Harjoittelupaikat voivat olla varainhoidon salkunhoidossa, myyntitiimeissä tai riskienvalvonnassa.

Oletko meidän seuraava Trainee?

Etsimme sinua, jolla on aito kiinnostus ja motivaatio rahoitusalaan, sijoittamiseen ja sijoitusmarkkinoihin opintojesi ja mahdollisen harrastuneisuutesi kautta. Olemme kiinnostuneita erilaisista opiskelutaustoista, joten pääaineesi voi olla esimerkiksi rahoitus, taloustiede, laskentatoimi, matematiikka tai tuotantotalous. Opintosi voivat olla kandi- tai maisterivaiheessa. Osassa tehtävistä edellytetään, että olet lukenut rahoitusta vähintään sivuaineena.

Odotamme sinulta:

  • analyyttista ajattelua ja luovuutta sekä ongelmanratkaisukykyä
  • hyviä tietoteknisiä taitoja (koodaustaidot katsotaan eduksi)
  • hyviä sosiaalisia ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
  • hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä oppia uusia asioita lyhyessä ajassa.

Trainee-ohjelman tavoitteena on löytää Evlille sijoitusalasta kiinnostuneita opiskelijoita, jotka voivat tuoda uusia innovatiivisia näkökulmia työhön sekä kehittää omaa osaamistaan.

Haku ja rekrytointiprosessi

  • Lähetä CV, hakemuskirje ja opintorekisteriote linkin kautta 12.1.2024 mennessä. Hakulomakkeella pääset kertomaan mistä tehtävistä olet erityisen kiinnostunut.
  • Jatkoon päässeet vastaavat videokysymyksiin, minkä jälkeen valitut haastatellaan helmikuun aikana.

Lisätietoja Trainee-ohjelmasta saat HR-tiimiltä: Hilda Laiho, hilda.laiho@evli.com, p. 040 500 3823 ja 2.1.2024 alkaen Anne Juvonen, p. 040 574 7674.

Tartu tilaisuuteen ja kerrytä kokemustasi huippuammattilaisten kanssa! Odotamme innolla hakemustasi.

Allshares – Junior Associate

Allshares – Junior Associate

Allshares hakee vahvistusta Junior Associate -tehtäviin Liiketoimintamme kasvaessa ja useamman tiimiläisen siirtyessä uusiin tehtäviin Allsharesin sisällä, haemme uusia osaajia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin Helsingin toimipaikkaan. Haemme ensisijaisesti...