Mehiläinen – Business Analyst / Business Controller Trainee 2024

Haemme useampaa Business Analyst / Controller Traineeta terveys- ja sosiaalipalveluiden liiketoimintoihimme vuodelle 2024.

Tarjoamamme harjoittelumahdollisuudet sisältävät lähtökohtaisesti vähintään kolmen kuukauden mittaisen kokoaikaisen työskentelyjakson, jonka jälkeen työtä on mahdollista jatkaa osa-aikaisena esimerkiksi opintojen ohessa. Tarjoamme harjoittelumahdollisuuksia koko vuoden yli ja tarkempi ajankohta sovitaan tapauskohtaisesti. Työpaikka sijaitsee Helsingissä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet 3.-5. vuoden yliopisto-opiskelija. Eduksi katsotaan, jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet analyyttinen, kunnianhimoinen ja nautit työskentelystä yrittäjähenkisessä, nopeasti kehittyvässä ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Kykenet toimimaan itsenäisesti, ottamaan vastuuta ensimmäisestä päivästä alkaen ja kommunikoimaan tehokkaasti lukuisten eri sidosryhmien kanssa.

Tuleva tiimisi

  • Tehtävämme on tukea Mehiläisen ylintä johtoa ja liiketoimintojen edustajia liiketoiminnan kehittämisessä tuottamalla laadukkaita analyysejä ja raportointiratkaisuja päätöksenteon tueksi niin Suomessa kuin kansainvälisesti.
  • Työskentelemme laaja-alaisesti eri projektien parissa, ulottuen Business Intelligence -ympäristön kehityksestä strategisiin teemoihin, kuten yritysjärjestelyihin ja markkinatutkimuksiin.
  • Tiimimme koostuu joukosta huippuosaajia, joita yhdistää vahvan taloudellisen osaamisen lisäksi kiinnostus liiketoiminnan kehittämiseen ja liiketoimintajohdon tukemiseen nykyaikaisia analytiikkaratkaisuja hyödyntäen.
  • Tarjoamme vastuullisia ja vaihtelevia työtehtäviä, sekä mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti yrityksen sisällä. Tämä unohtamatta miellyttävää työilmapiiriä ja mukavia, toisiaan tukevia työkavereita.

Tulevat työtehtäväsi

Tässä roolissa toimit liiketoimintajohdon tukena osana Business Control -tiimiä. Osallistut aktiivisesti liiketoiminnan kehittämiseen tuottamalla laadukkaita analyysejä ja raportointiratkaisuja päätöksenteon tueksi. Business Analyst / Controller Traineen työtehtävät ovat vaihtelevia ja voivat sisältää erilaisia kehitysprojekteja liittyen esimerkiksi yrityskauppoihin, investointihankkeisiin, taloudelliseen raportointiin tai Power BI -ratkaisujen kehitykseen niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Tarkka tehtävänkuva muokkautuu tapauskohtaisesti hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • 3.-5. vuoden opintoja soveltuvasta yliopistotutkinnosta (DI / KTM)
  • Kiinnostusta sosiaali- ja terveydenhuollon toimialaa sekä liiketoiminnan kehittämistä kohtaan
  • Analyyttisyyttä ja nopeaa omaksumiskykyä
  • Vahvaa Excel-osaamista. Power BI- ja SQL-osaaminen katsotaan eduksi.

Jos innostuit ja koet dynaamisen, nopeasti kehittyvän ympäristön omaksesi, niin jätäthän hakemuksesi jo tänään! Hakuaika on 27.10-19.11.2023. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana ja tehtävät. täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimitathan ansioluettelon, lyhyen hakemuskirjeen sekä yliopiston arvosanat PDF-muodossa rekrytointijärjestelmäämme.Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit kääntyä rekrytoivan esihenkilön puoleen:

Lassi Laurila
Senior Manager | Business Control, Private Healthcare
E-mail: lassi.laurila@mehilainen.fi
Puh: +358 40 627 5733

Mick Juslén
Senior Manager | Business Control, Social Care
E-mail: mick.juslen@mehilainen.fi
Puh: +358 41 458 8617

Joakim Sundqvist
Senior Manager | Business Control, Public Healthcare
E-mail: joakim.sundqvist@mehilainen.fi
Puh: +358 50 407 0591

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...