Evlin Trainee-ohjelma 2024 Vastuullinen sijoittaminen

Evli hakee vastuullisen sijoittamisen analyytikkoharjoittelijaa kevään 2024 Trainee-ohjelmaan ajalle helmikuu-elokuu Helsingin toimipaikkaan.

TIIMI

Vastuullisen sijoittamisen tiimi kehittää Evlin vastuullisen sijoittamisen toimintatapoja ja tekee tiivistä yhteistyötä salkunhoitajien kanssa. Vastaamme myös Evlin yhtiöihin kohdistuvasta vaikuttamisesta ja vastuullisuusraporttien sekä -analyysien tuottamisesta. Evlissä vastuullisuustekijöiden huomioon ottaminen on systemaattinen osa salkunhoitoa ja vastuullisuus on Evlin strategian ytimessä.

TEHTÄVÄ

Harjoittelijana autat vastuullisen sijoittamisen tiimiä vastuullisuuteen liittyvässä analyysityössä, raportoinnissa ja esitysten laatimisessa sekä teet laaja-alaisesti vastuulliseen sijoittamiseen liittyviä taustaselvityksiä. Taustaselvitysteemoina voivat olla esimerkiksi ilmasto-, biodiversiteetti- tai ihmisoikeuskysymykset.

MENESTYSTEKIJÄT

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä ennen kaikkea kiinnostusta vastuulliseen sijoittamiseen. Ymmärrys rahoitusmarkkinoista ja sijoitusinstrumenteista edesauttaa tehtävässä menestymistä. Lisäksi odotamme sinulta:

  • Analyyttistä ajattelua ja luovuutta
  • Erinomaisia tietoteknisiä taitoja
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Oma-aloitteisuutta ja jatkuvan kehittymisen asennetta
  • Erinomaista englannin kielen kirjallista taitoa ja suomen kielen taitoa.

LISÄTIETOA

  • Elina Niiranen, tiimin esihenkilö, +358 40 567 3446 (8.9. klo 11-13 ja 15.9. klo 9-12), elina.Niiranen@evli.com
  • Anne Juvonen, HR Specialist +358 40 574 7674, hr@evli.com

Lähetä CV, hakemuskirje ja opintosuoritusote linkin kautta viimeistään 1.10.2023. Jatkoon päässeet vastaavat videokysymyksiin, minkä jälkeen valitut kutsutaan haastatteluun lokakuun aikana.

Pääaineenasi voi olla esimerkiksi rahoitus, kansantaloustiede, laskentatoimi, matematiikka tai tuotantotalous, mutta olemme kiinnostuneita laajasti eri opintotaustoista. Vastuullisuuteen liittyvistä opinnoista on hyötyä tehtävästä suoriutumisessa.

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...