Business Analyst / Business Controller Mehiläisen Terveyspalveluihin

Haemme liiketoiminta-analyytikkoa / Business Controlleria vahvistamaan Mehiläisen Terveyspalveluiden Business Control -tiimiä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet vastavalmistunut tai sinulla on muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet analyyttinen, kunnianhimoinen ja nautit työskentelystä yrittäjähenkisessä, nopeasti kehittyvässä ja kansainvälistyvässä ympäristössä. Kykenet toimimaan itsenäisesti, ottamaan vastuuta ensimmäisestä päivästä alkaen ja kommunikoimaan tehokkaasti lukuisten eri sidosryhmien kanssa.

Tuleva tiimisi

 • Tehtävämme on tukea Mehiläisen ylintä johtoa ja liiketoimintojen edustajia liiketoiminnan kehittämisessä tuottamalla laadukkaita analyysejä ja raportointiratkaisuja päätöksenteon tueksi niin Suomessa kuin kansainvälisesti.
 • Työskentelemme laaja-alaisesti eri projektien parissa, ulottuen Business Intelligence -ympäristön kehityksestä strategisiin teemoihin, kuten yritysjärjestelyihin ja markkinatutkimuksiin.
 • Tiimimme koostuu joukosta huippuosaajia, joita yhdistää vahvan taloudellisen osaamisen lisäksi kiinnostus liiketoiminnan kehittämiseen ja liiketoimintajohdon tukemiseen nykyaikaisia analytiikkaratkaisuja hyödyntäen.
 • Tarjoamme vastuullisia ja vaihtelevia työtehtäviä, sekä mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti yrityksen sisällä. Tämä unohtamatta miellyttävää työilmapiiriä ja mukavia, toisiaan tukevia työkavereita.

Tulevat työtehtäväsi

Tarkka tehtävänkuva ja teemojen väliset painotukset muokkautuvat vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi perusteella, mutta työtehtäväsi tulevat liittymään yhteen tai useampaan seuraavista tiimimme vastuulle kuuluvista kokonaisuuksista:

 • Tiedolla johtaminen ja BI-kehitys: Analysoit kaikkea yrityksen operatiivista ja taloudellista tietoa, sekä kehität tietomalleja ja raportointia näiden pohjalta. Analyysien tuottamisen lisäksi tunnistat kehityskohteita ja viestit näistä proaktiivisesti liiketoiminnan edustajille. Vastaamme tyypillisesti kaikista analytiikkakehityksen vaiheista tietojoukkojen muodostamisesta loppukäyttäjille suunnattujen raporttien kehitykseen joko itsenäisesti tai yhteistyössä esim. Data Platforms ja Data Science -tiimiemme kanssa.
 • Strategia ja M&A: Osallistut useisiin erityyppisiin kehitysprojekteihin, kuten yrityskauppoihin, markkinatutkimuksiin, business case -mallinnuksiin ja liiketoimintasuunnitelmien kehitykseen. Yrityskauppaprojekteissa voit vastata esimerkiksi valuaatiomallinnuksista ja hallitusesitysten valmistelusta, sekä Due Diligence -prosessin koordinoinnista sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.
 • Taloudellinen raportointi & analyysit: Vastuullesi voi kuulua esimerkiksi tietyn liiketoiminnan kuukausiraportointi, ennustaminen, sekä seuraavan vuoden taloudellisten tavoitteiden valmistelu. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan edustajien kanssa ja autat heitä ymmärtämään sekä edelleen parantamaan taloudellista suorituskykyä yhdistämällä taloudellista ja operatiivista dataa.

Mitä toivomme sinulta?

 • Olet suorittanut soveltuvan yliopistotutkinnon (esim. DI / KTM) ja sinulla on vahva kiinnostus terveydenhuollon toimialaa kohtaan.
 • Olet aloitteellinen, kykenet ottamaan omistajuuden asioista ja edistämään monipuolisia kokonaisuuksia itsenäisesti myös tilanteissa, joissa sidosryhmiä on useita ja tarkka ohjaus rajallista.
 • Sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot ja kykenet omaksumaan uudet kokonaisuudet nopeasti.
 • Hallitset Excel-työskentelyn ja sinulla on kokemusta taloudellisten mallinnusten toteutuksesta.
 • Käytämme työssämme aktiivisesti Power BI:tä sekä MS SQL Server -tietokantoja, joten aito kiinnostus BI- ja analytiikkakehitystä kohtaan on edellytys tehtävässä menestymiselle. Järjestämme myös koulutuksia tukemaan tiimiläisten kehittymistä teknisessä työskentelyssä.

Jos innostuit ja koet dynaamisen, nopeasti kehittyvän ympäristön omaksesi, niin jätäthän hakemuksesi jo tänään! Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Helsingin Töölössä ja joustava osittainen etätyöskentely on tehtävässä mahdollista. Hakuaikaa on 17.9.2023 saakka, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Toimitathan ansioluettelon, yliopiston opintosuoritusotteen ja lyhyen hakemuksen (sisältäen palkkatoiveen) rekrytointijärjestelmäämme.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit kääntyä rekrytoivan esihenkilön puoleen:

Lassi Laurila Senior Manager | Business Control, Private Healthcare
E-mail: lassi.laurila@mehilainen.fi
Puh: +358 40 627 5733

Allshares – Junior Associate

Allshares – Junior Associate

Allshares hakee vahvistusta Junior Associate -tehtäviin Liiketoimintamme kasvaessa ja useamman tiimiläisen siirtyessä uusiin tehtäviin Allsharesin sisällä, haemme uusia osaajia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin Helsingin toimipaikkaan. Haemme ensisijaisesti...