EY – Trainee 2023

 

Harjoittelija, EY Business Development Team
https://eyglobal.yello.co/jobs/Gnl-RhWsSYugyGmABrEmTg?job_board_id=c1riT–B2O-KySgYWsZO1Q
Oletko kiinnostunut uusista uramahdollisuuksista osana kansainvälistä pelikenttää? Etsimme nyt Helsingin toimistollemme harjoittelijaa mielenkiintoisten myynti- ja kehitystehtävien pariin – katso lisää ja hae pian tai viimeistään 24.2.2023!

Transaction Diligence Analyst Trainee – Strategy and Transactions, EY Finland
https://eyglobal.yello.co/jobs/DlDh1lsqc_cJuocfmvY20Q?job_board_id=c1riT–B2O-KySgYWsZO1Q
Are you curious and purpose driven Master’s degree student who would like to work with Financial Transaction Diligence? Then you should join our successful Nordic Transactions team at EY in Helsinki. We are looking for trainees to our Transaction Support Team to work with Financial Transaction Diligence so apply now or 24.2.2023 by the latest!

EY Experience Trainee Program | Consulting Trainees Finland
https://eyglobal.yello.co/jobs/dUVJm2SJOSN0W34oeUZCsQ?job_board_id=c1riT–B2O-KySgYWsZO1Q
Would you like to deep dive into management consulting across different industries and develop your skills with the support of experienced professionals? We at EY’s Consulting Services are now looking for trainees to work within different teams. The application period is ongoing and will remain open until 24.2.2023 – read more and apply now!

Climate Change and Sustainability Services Trainee- EY Helsinki
https://eyglobal.yello.co/jobs/gKxDeFUOvIDHhabuZbjRzg?job_board_id=c1riT–B2O-KySgYWsZO1Q
EY Climate Change & Sustainability Services Team is looking for trainees with an agile, growth-oriented mindset and a suitable education i.e. a bachelor’s or master’s degree in sustainability, business, engineering or similar. Take a closer look and apply now or by the latest 24.2.2023!

Process Excellence Trainee – EY Helsinki, Finland
https://eyglobal.yello.co/jobs/T_vPFt9hNHSF8rpkjgMNKQ?job_board_id=c1riT–B2O-KySgYWsZO1Q
Are you interested in a great opportunity to start your career within Process Excellence? EY’s Process Excellence team is looking for trainees in Helsinki! If you have the motivation to develop as a professional and you want to understand the factors that drive successful financial processes, and maximize synergies and financial benefits, apply now or by the latest 24.2.2023!

EY Global Compliance & Reporting Payroll Trainee
EY | Jobs and Careers (yello.co)
Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana palkanlaskennan parissa? EY hakee Global Compliance & Reporting-tiimiinsä motivoituneita palkanlaskennan harjoittelijoita. Jos olet motivoitunut ja oma-aloitteinen tiimipelaaja sekä olet jo opintojesi loppupuolella, lue lisää ja hae 24.2.2023 mennessä!

Palkanlaskennan asiantuntija | EY Helsinki
EY | Jobs and Careers (yello.co)
Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät, kasvaminen asiantuntijana, työskentely yhdessä muiden ammattilaisten kanssa sekä mahdollisuus osallistua prosessien kehittämiseen? EY hakee Global Compliance & Reporting-tiimiinsä motivoituneita palkanlaskennan asiantuntijoita. Jos olet motivoitunut ja oma-aloitteinen tiimipelaaja sekä omaat jo hieman aiempaa kokemusta palkanlaskennasta, lue lisää ja hae 24.2.2023 mennessä!

Tax Trainees, EY Helsinki
EY | Jobs and Careers (yello.co)
Oletko kiinnostunut veroasiantuntijan työstä, globaalista työympäristöstä ja mielenkiintoisista tehtävistä kokeneiden osaajien tuella? EY hakee tiimiemme kasvaessa lisää motivoituneita harjoittelijoita verotuksen eri tiimeihin. Tutustu verotiimeihimme ja hae nyt tai viimeistään 24.2.2023!

Trainee – People Advisory Services, Helsinki
EY | Jobs and Careers (yello.co)
Do you have strong problem-solving skills and interest towards People Advisory Services? EY is looking for Global Mobility Assignment Services Trainee to assist our client companies with their international assignment programs. If you are a proactive team player with great communication skills, take a closer look and apply now or 12.2.2023 at latest!


EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...