Evlin syksyn Trainee-ohjelman haku käynnissä

Kolme harjoittelupaikkaa eri asiantuntijatiimeissä syksylle 2023
linkki Trainee-ohjelman sivulle

Evli’s Trainee Program Fall 2023: Corporate Finance Analyst Intern
As an Analyst Intern you will, together with our highly experienced team, work on various M&A and ECM projects. Tasks will, among others, include company and market analyses, company valuation, financial modelling, and preparation of presentation materials.

Evli’s Trainee Program Fall 2023: Investment Analyst
Your job is to analyze potential investments and assist the team members with their analyses and live startup deals. In addition, you will generate insights for internal use and carry out other extensive background research, such as market and competitor analyses. This is people business and you will represent Evli Growth Partners in various events and other occasions.

Evlin trainee-ohjelma syksy 2023: Credit Analyst -harjoittelija
Traineena osallistut monipuolisesti korkotiimin eri tehtävien hoitoon high yield -markkinan ollessa yksi pääalueistasi. Traineena pääset myös kehittämään uusia työkaluja yhtiöiden analysointiin yhdistelemällä eri tietokantoja ja markkinainformaatiota.

 

Hakuaika päättyy 2.2.2023.

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...