Deloitte – Audit Trainee

Haluatko päästä kehittymään tilintarkastuksen ammattilaiseksi huipputiimissä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Deloitten Audit Traineena olet arvokas osa tilintarkastuksen projektitiimiä ja vastaat monipuolisista tilintarkastukseen liittyvistä tehtävistä kokeneempien tiimijäsenten ohjauksessa. Saat Trainee-jaksosi alussa perehdytyksen tehtäviisi ja pääset työskentelemään asiakkaidemme kanssa ja oppimaan heidän liiketoiminnastaan.

Trainee-jaksosi kestää kolme kuukautta ja toivomme sinun aloittavan 2.1.2023. Kaikki Trainee-jaksomme ovat palkallisia, ja useimmat Traineet jatkavat meillä myös Trainee-jaksonsa ja opintojensa päättymisen jälkeen.

Mitä tilintarkastajan työ on?

Tilintarkastustyössä palvelemme asiakkaitamme laadukkaalla ja asiantuntevalla tilintarkastuksella sekä neuvomme heitä esimerkiksi kansainvälisen tilinpäätöskäytännön (IAS/IFRS) eri alueilla. Traineena pääset työskentelemään eri yritysten ja toimialojen taloushallintoon liittyvien prosessien parissa, varmentamaan prosesseihin liittyviä kontrolleja, tutustumaan eri tilinpäätöserien tarkastukseen ja varmentamaan tilinpäätöksen oikeellisuutta yhdessä tarkastustiimin kanssa. Keskeistä työssämme on aktiivinen yhteistyö sekä tiimin että asiakkaan kanssa.

Deloitte työpaikkana

Kun deloittelaisilta kysytään, mikä heidän mielestään on parasta Deloittella työskentelyssä, kolme asiaa nousee ylitse muiden: mielettömän kivat ja osaavat kollegat, mahdollisuus kehittyä jatkuvasti sekä monipuoliset ja kiinnostavat asiakasprojektit.

Yhdessä menestyminen on yksi keskeisistä arvoistamme ja se näkyy päivittäin projektityössämme.  Yksilöiden vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen, monipuoliset sisäiset koulutukset ja kokemusten jakaminen antavat meille kaikille eväät onnistumiseen.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit lukemastasi ja olet analyyttinen ja tarkka tiimipeluri, joka syttyy uusista haasteista, voit olla juuri etsimämme Audit Trainee!

Lisäksi toivomme, että sinulta löytyisi:
• loppusuoralla olevat tai jo valmiit, soveltuvat korkeakouluopinnot (olet opiskellut laskentatoimea tai taloushallintoa pääaineena tai laajana sivuaineena, lisäksi yritysjuridiikan sivuaineopinnot nähdään etuna)
• sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen

Aiempi kokemus tilintarkastuksen tai taloushallinnon tehtävistä on tietysti etu, mutta ei välttämättömyys.

Hae heti!

Jätä hakemuksesi tästä mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja palkkaamme Traineet heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy sunnuntaina 20.11.2022.

Lisääthän mukaan CV:si, hakemuskirjeesi ja viimeisimmän opintosuoritusotteesi. Meitä kiinnostaa erityisesti kuulla, miksi olet innostunut juuri Audit Trainee-paikasta.

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...