Elisa Oyj – Assistant Controller Trainee

Siintääkö uratoiveissasi ajatus toimia liiketoiminnan ytimessä etsien, analysoiden ja soveltaen tietoa liiketoiminnan kasvun ja kehityksen tueksi nyt ja tulevaisuuden suuntaa määritellessä? Miltä kuulostaisi mahdollisuus päästä pintaraapaisua syvemmälle ja hypätä monipuolisten työtehtävien pariin vauhdikkaalle ICT-alalle? Hieno juttu – lukaisehan ilmoitus loppuun ja tule meille työkaveriksi!

Miltä tuleva tiimisi ja arkesi näyttävät?

Toimit osana Elisan Talouspalvelut -tiimiä ja tehtäviisi kuuluvat avustavat kirjanpitoon liittyvät tehtävät sekä Business Controllereiden avustaminen erilaisissa sisäisen laskennan tehtävissä. Raportoit tehtävässäsi talouspalveluiden päällikölle. Pääset tutustumaan Elisan liiketoimintaan Business Controllereiden kautta, joiden kanssa teet arjessasi tiivistä yhteistyötä. Samalla saat jatkuvaa tukea omalta tiimiltäsi, joka koostuu sekä muista harjoittelijoista että kokeneemmista sisäisen ja ulkoisen laskennan konkareista. Takaamme, että pääset kehittämään omaa osaamistasi ammattimaisessa mutta rennossa porukassa.

Työtehtävä on osa-aikainen ja sisältää arviolta 80-100 tuntia kuukaudessa. Tunnit ajoittuvat suurimmaksi osaksi kuukauden kahden ensimmäisen viikon ajalle. Työsuhde on määräaikainen alkaen tammikuussa 2023 ja päättyen kesäkuussa 2024.  Työsuhteen pitkä kesto johtuu siitä, että työn päävastuut käsittävät kuukausiraportointiin liittyviä tehtäviä, jotka toistuvat kerran kuukaudessa. Tämän takia haluamme antaa sinulle tarpeeksi aikaa päästä työsi ytimeen ja kasvaa niin itsenäiseksi asiantuntijaksi, että aidosti pystyt toimimaan Business Controllereiden tukena.

Mitä odotamme ja toivomme sinulta?

Saatat olla etsimämme tiimikaveri, jos olet KTM tai DI-opiskelija, jonka pääaineena on tuotantotalous, laskentatoimi, business analytiikka, rahoitus tai yritys- tai kansainvälinen verotus tai vastaava, ja olet selättänyt jo vähintään 150 opintopistettä opinnoistasi.  Olet kiinnostunut erityisesti sisäisestä laskennasta, analytiikasta sekä prosessien kehittämisestä ja näet Business Controllerin tehtävän yhtenä varteenotettavana vaihtoehtona urallasi.

Sovit tehtävään erinomaisesti, jos olet päämäärätietoinen tiimipelaaja, joka käsittelee suurtakin määrää lukuja tarkasti ja analyyttisesti; myös paineen alaisena. Meillä Elisalla jatkuva parantaminen ja oppiminen on vahvasti läsnä, minkä takia viihdyt parhaiten, jos itsekin olet kehityshakuinen ja innokas oppimaan uutta. Luonteeltasi olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja huolellinen. Työtapasi on joustava ja viihdyt nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Klassiset toimisto-ohjelmat, etenkin Microsoft Excel, ovat sinulle tuttuja työvälineitä ja kykenet tarvittaessa viestimään sujuvasti myös englannin kielellä.

Tule mukaan joukkoomme!

Tarjoamme sinulle haastavan mutta palkitsevan ja mielenkiintoisen tehtävän, runsaasti vastuuta ja vapautta sekä ennen kaikkea kannustavan ja ystävällisen työympäristön, jossa asiantuntevien tiimikavereiden tuki ei koskaan ole kaukana. Roolissasi sinulla on mitä mainioin mahdollisuus tutustua Elisan toimintaan ja uusimpaan teknologiakehitykseen. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti sieltä, missä saat parhaat tulokset aikaan.

Kiinnostuitko?

Hieno kuulla! Haethan tehtävää tästä mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 13.11.2022 jättämällä CV:si, hakemuksesi ja opintosuoriteotteesi.

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...