EY looking for new trainees

EY is looking for new trainees. Below you can find some positions that might be of interest to accounting majors. To find a complete list of open positions, go to Careers at EY | EY Finland. The application period is coming to an end, remember to apply before 2.10.!

Trainees for Accounting & Reporting – Financial Accounting Advisory Services
EY’s Financial Accounting Advisory Services Team is looking for trainees in Helsinki! If you are studying accounting and are eager to get some work experience from one of the biggest consulting companies with international colleagues, please take a look and apply by 2.10.2022! We offer you a great opportunity and kick start for your career!
Link: https://eyglobal.yello.co/jobs/Si-NE7JeotJjzcft0oH3qw?job_board_id=c1riT–B2O-KySgYWsZO1Q

———————-
Process Excellence Trainee – Financial Accounting Advisory Services
Are you interested in a great opportunity to start your career within Process Excellence? EY’s Process Excellence team is looking for trainees in Helsinki! If you have the motivation to develop as a professional and you want to understand the factors that drive successful financial processes, and maximize synergies and financial benefits, apply now or at latest by 2.10.2022!
Link: https://eyglobal.yello.co/jobs/kaBl9MFlT9El0D9hlHNxvA?job_board_id=c1riT–B2O-KySgYWsZO1Q

———————-
Climate Change and Sustainability Services Trainee
Are you interested in sustainability and business and would like be a part of a team in various sustainability engagements? EY’s Climate Change & Sustainability Service Team is looking for a trainee with agile, growth-oriented mindset and suitable education i.e. a bachelor’s or master’s degree in sustainability, business, engineering or similar. Take a closer look and apply now or at latest by 2.10.2022!
Link: https://eyglobal.yello.co/jobs/ZI2–go7uj8vVuZlFLekvg?job_board_id=c1riT–B2O-KySgYWsZO1Q

———————-
Audit trainee, Helsinki

Haluaisitko syventää osaamistasi tilintarkastuksen parissa osana mukavaa tiimiä? EY hakee Helsingin toimistolleen motivoituneita tilintarkastuksen harjoittelijoita aloittamaan syksyn 2022 aikana. Jos olet positiivinen ja kehitysmyönteinen tiimipelaaja, lue lisää ja hae viimeistään 2.10.2022!
—————-

Audit Associate, Helsinki

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset yhdessä tiimin kanssa ylittämään asiakkaan odotukset? EY hakee Helsingin toimistolleen uraansa aloittelevia sekä hieman jo kokemusta kerryttäneitä tilintarkastajia, joilta löytyy positiivista asennetta sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Jos tunnistit itsesi, lue lisää ja hae nyt tai viimeistään 2.10.2022!

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...