Hill Audit – Tilintarkastustrainee

Innostutko työstä, jossa pääsee syventymään eri alojen ja eri kokoisten yhtiöiden toimintaan?

Etsimme kevääksi 2023 Helsingin toimistollemme tilintarkastustraineita, joille tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä tilintarkastuksen parissa, kuten eri tilinpäätöserien tarkastustoimenpiteiden läpivientiä. Jos olet utelias oppimaan kokeneemmilta kollegoilta, taitava kommunikoimaan ja arvostat työyhteisöä, jossa juhlitaan onnistumisia ja tuetaan toisia, täsmäät todennäköisesti meidän jengiin!

Miksi Hill Audit?

Olemme vuonna 2010 perustettu moderni ja jatkuvasti kasvava ja kehittyvä tilintarkastusyhteisö. Tarjoamme traineillemme oppimista tukevan ympäristön, jossa pääsee sparrailemaan ammattitaitoisten kollegoiden kanssa rennossa ja avoimessa työilmapiirissä. Meille henkilöstö on voimavara – pidämme huolta työntekijöistämme ja kunnioitamme vapaa-aikaa.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti tästä, hakuaika päättyy sunnuntaina 2.10.2022.

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...