BDO – Accounting and Tax Compliance Expert

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 97 000 asiantuntijamme voimin 167 maassa, Suomessa meitä on yli 300. Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Roolisi BDO:lla

Accounting-tiimi:

Accounting-tiimimme tehtäviin kuuluvat asiakasyritysten kokonaisvaltainen kirjanpito ja raportointi päivittäisine rutiineineen, viranomaisraportoinnit sekä kirjanpitoasiakkaiden tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatiminen.

Year-end Accounting and Tax Compliance-tiimi:

Year-end Accounting and Tax Compliance -tiimissämme työtehtäviisi kuuluu monipuolisen asiakaskuntamme avustaminen tilinpäätösten ja tuloveroilmoitusten laatimisessa. Hoidat toimeksiantosi kokonaisvaltaisesti alusta loppuun ja pääset työskentelemään konsultoivalla otteella kansainvälisten asiakkaidemme parissa.
Molemmissa tehtävissä pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään taloushallinnon ja verotuksen osaamistasi monipuolisten asiakkuuksien parissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä laskennan ja verotuksen ammattilaistemme kanssa ja saat niin kollegoilta kuin tiimin esihenkilöiltä tukea ja sparrausta päivittäiseen työhösi.

Sinulta toivomme

  • Aitoa innostusta kirjanpitoon ja verotukseen sekä halua kehittyä edelleen
  • Soveltuvaa tutkintoa mielellään laskentatoimen parista (KTM, tradenomi). Eduksi katsotaan KLT-tutkinto tai halukkuus suorittaa se
  • Sinulla voi olla jo useampi vuosi kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, tai olet opintojesi loppusuoralla ja etsit täysipäiväistä ja pitkäaikaista työpaikkaa. Tehtävää on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, joten taustaasi tärkeämpää on innostus taloushallintoalaa kohtaan!
  • Vahvaa Excel-osaamista sekä muiden MS Office -ohjelmien tuntemusta ja kokemusta taloushallinnon ohjelmista

Miten haen?

Lue lisää ja hae tehtävää tästä mahdollisimman pian ja viimeistään 31.1.2022. Järjestämme haastatteluita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa!

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...