KPMG: Trainee and Associate Strategy Consultants

KPMG: Trainee and Associate Strategy Consultants
Global Strategy Group (GSG) is KPMG’s fast-growing competence team dedicated to strategy and operational development. Our team of 25 strategy practitioners in Finland works closely with the KPMG Corporate Finance and Transaction Service teams. KPMG Global Strategy Group operates through four principal propositions: Growth Strategy, Operations and Cost Strategy, Deal Strategy and Enterprise Wide Transformation.

To support our growth, we are announcing opportunities to join our team in Helsinki:

  • Trainee, Strategy consultant (Spring 2022 or Fall 2022)
  • Associate, Strategy consultant

Trainee position is a temporary (4 months) full-time paid position based in our central office in Helsinki. The employment will take place either in the Spring 2022 or in the Fall 2022. Associate position is a permanent full-time position based in our Helsinki office.

Tell us your story:

Act promptly! Please fill out the application form here on the 6th of October 2021 at the latest.

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...