Business Intelligence Developer

KTI Kiinteistötieto Oy: Business Intelligence Developer

Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Työaika: 40 h / vko
Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian
Sijainti: Eerikinkatu 28, 00180 Helsinki
Haku-DL: 13.9.2021

KTI Kiinteistötieto Oy on suomalaista kiinteistöalaa palveleva puolueeton asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa informaatio- ja asiantuntijapalveluja kiinteistöjohtamisen moninaisiin tarpeisiin. KTI:n noin 20 hengen organisaatiossa työilmapiiri on avoin ja luottamukseen perustuva sekä henkilöstön kehittymistä ja osaamista tukeva. KTI:ssa vallitsee matala hierarkia ja tekemisen keskiössä on yhdessä  onnistuminen ja oppiminen. Nyt KTI Kiinteistötieto Oy etsii sinua, asiakaslähtöistä, teknisen ymmärryksen ja osaamisen omaavaa Business Intelligence Developeria liittymään KTI:laisten osaavaan joukkoon!

KTI Kiinteistötieto Oy etsii nyt aktiivista ja dataan intohimoisesti suhtautuvaa Business Intelligence Developeria monipuolisiin palvelukehitystehtäviin. Business Intelligence Developerina työtehtäviisi kuuluu pääasiassa KTI:n informaatiopalveluiden ytimessä olevien integraatio-, ETL-, tietovarasto- ja tietoallas- sekä analytiikka- ja raportointiratkaisujen (esim. KTI Online) kehittäminen ja ylläpitäminen itsenäisesti kollegoiden tukemana. Työssäsi pääpaino on siis KTI:n ratkaisujen kehittämisessä, mutta toimenkuvasi sisältää myös ratkaisujen ylläpitämistä. Lähimpinä työtovereinasi toimivat neljä muuta teknistä kehittäjää ja lisäksi tulet olemaan mukana erilaisissa tapauskohtaisesti rakennetuissa projektitiimeissä. Tarkempi toimenkuvasi tulee kuitenkin ennen kaikkea muotoutumaan juuri sinun osaamisesi, kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan.

Olet KTI Kiinteistötieto Oy:n etsimä Business Intelligence Developer, mikäli sinulla on halua ja kykyä ymmärtää asiakaslähtöisesti liiketoiminnan tarpeita ja suunnitella sekä toteuttaa niitä tukevia digitaalisia informaatiopalveluja. Sinulle on jo kertynyt jonkin verran työkokemusta vastaavista työtehtävistä ja sinulta löytyy aitoa halua sekä kykyä tehdä hands on -kehitystyötä. Lisäksi olet aktiivinen ja suhtaudut intohimoisesti asioiden kehittämiseen teknologian avulla. Sinulla on myös vahvat vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

KTI Kiinteistötieto Oy tarjoaa sinulle:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen position vakaan, kehittyvän ja matalan hierarkian omaavan työnantajan palveluksessa

 • Vaikuttamis- ja kehittämismahdollisuuksia: tehtävässä pääset suoraan KTI:n toiminnan ytimeen eli kehittämään palveluja KTI:n asiakkaille sekä vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti palvelukehityksen suuntaan ja sisältöön

 • Modernit työskentelytavat ja järjestelmät

 • Avoimen ja luottamukseen perustuvan työilmapiirin

 • Koulutusmahdollisuuksia oman asiantuntijuutesi kehittämiseksi ja syventämiseksi

 • Joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden

 • Insentiivijärjestelmän, jossa hyvästä henkilökohtaisesta suoriutumisesta sekä yritystasoisesta menestyksestä palkitaan

 • Kattavia etuja, kuten lounas-, kulttuuri-, liikunta- ja puhelinedun

 • Laajennetut työterveyspalvelut

KTI Kiinteistötieto Oy odottaa sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK tai YO)

 • Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä

 • Kehitysosaamista yhdestä tai useammasta seuraavasta osa-alueesta: ETL (esim. T-SQL, SSIS), SQL-tietokantojen suunnittelu ja ylläpito, Microsoft Azure (Data Lake, Data Factory, Synapse)

 • Vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä

 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi KTI Kiinteistötieto Oy katsoo eduksi:

 • Kokemuksen seuraavilta osa-alueilta: analytiikka-/raportointiohjelmistot (esim. Power BI, SQL Server Reporting Services), API-ratkaisut, tekoäly (koneoppiminen, luonnollisen kielen analyysi), paikkatietoratkaisut (Esri ArcGIS, QGIS) sekä Python-ohjelmointi

Lisätietoa tehtävästä:
https://atalent.fi/open-position/business-intelligence-developer-2

Mikäli kiinnostuit Business Intelligence Developerin tehtävästä, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään ma 13.9.2021mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/94240/create/
Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

KTI:sta voit lukea lisää osoitteessa: kti.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi@atalent.fi) sekä KTI:n palvelukehityksen ja liiketoimintateknologian johtaja Matti Heiskanen (040 832 6698, matti.heiskanen@kti.fi). Puhelimitse tavoitat Annin parhaiten 2.9. klo 10.30-11.30 ja 10.9. klo 13-14 ja Matin 7.9. klo. 13-14 ja 8.9 klo 14-15.

Skill Group – Business Controller

Haemme nyt Skill Groupiin BUSINESS CONTROLLERIA  Vastuullasi ovat raportointiin, ennusteisiin, budjetointiin, sekä taloushallinnon seurannan ja raportoinnin kehittämiseen liittyvät tehtävät konsernissa ja eri tytäryhtiöissä. Kasvavassa konsernissa myös...

Controller, Johdon laskentatoimi

Controller, Johdon laskentatoimi

Haemme Controlleria Mehiläisen Johdon laskentatoimen tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Johdon laskentatoimen tiimi vastaa konsernin ylimmän johdon raportoinnista, konsernin taloudellisesta informaatiosta, ennustamisprosesseista sekä konsernihallinnon kuluseurannasta....

BCG – Pride in Pride

BCG – Pride in Pride

With Pride Month just around the corner, BCG is excited to host an intimate event welcoming students from various universities who identify as part of the LGBTQ+ community or are simply interested in joining the event.   During this event, you’ll have the...