Future Professionals, Financial Services

Tervetuloa joukkoomme Finanssialan tulevaisuuden osaaja!

 

Etsimme Financial Services -ryhmäämme useita tulevaisuuden finanssialan huippuasiantuntijoita!

Financial Services -ryhmässä autamme finanssialan asiakkaitamme mm. kestävään rahoitukseen ja vastuulliseen sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissä, vastaamaan sääntelyn ja kehittyvän teknologian vaatimuksiin sekä uudistamaan liiketoimintaansa. Financial Services -ryhmämme tarjoaa neuvonta-, vero-, laki- sekä tilintarkastuspalveluja kattavasti pankeille sekä vakuutus-, varainhoito- ja sijoituspalveluyhtiöille.

Financial Services -liiketoimintamme on vahvassa kasvussa, ja tavoitteenamme on kiihdyttää kasvua uusien huippuosaajien avulla. Oman kiinnostuksesi ja taustasi mukaan pääset kehittymään kanssamme esimerkiksi jonkun seuraavan alueen asiantuntijaksi:

  • Tuemme asiakkaitamme vastuullisuuteen ja ESG:hen liittyvässä sääntelyssä, raportoinnissa ja autamme vastuullisuuden ja ESG-tekijöiden tuomisessa osaksi asiakkaidemme strategiaa ja liiketoimintaa.
  • Liiketoimintalähtöiset transformaatiot. Autamme asiakkaitamme kiihdyttämään uusien teknologioiden ja innovaatioiden käyttöönottoa sekä johtamaan onnistuneita transformaatioita.
  • Tilintarkastus- ja varmennuspalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme läpinäkyvyyttä organisaation prosesseihin ja jäsennämme merkityksellisiä havaintoja valtavista tietomääristä edistyneitä digitaalisia ratkaisujamme hyödyntäen.
  • Data ja teknologia. Data-analytiikan ja uuden teknologian (esim. tekoäly ja koneoppiminen) avulla tuemme asiakkaitamme tekemään datalähtöisiä päätöksiä ja valjastamaan datan arvonluonnin työkaluksi.
  • Autamme asiakkaitamme moninaisissa riskienhallintaan ja sääntelyyn liittyvissä kysymyksissä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi riskienhallintayksiköiden uudelleenjärjestämistä, sääntelyn tulkintaa ja sen vaatimien muutosten implementointia toimintamalleihin ja sovelluksiin sekä tehokkaan riskienhallinnan järjestämistä.
  • Tuotamme liiketoimintaa tukevia ratkaisuja verokysymyksiin. Tarjoamme mm. siirtohinnoittelupalveluita ja autamme finanssisektorin asiakkaitamme kaikissa kotimaisen ja kansainvälisen yritysverotuksen, välillisen verotuksen sekä yrityskauppojen verokysymyksissä.
  • Laki- ja compliance-palvelut. Tarjoamme korkeatasoista tukea kaikissa finanssialan sääntelyyn sekä finanssialan yritysten muihin juridisiin kysymyksiin liittyen.

 

Mitä tämä vaatii sinulta?

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aitoa kiinnostusta finanssialaa kohtaan. Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä tai jo kokemusta kartuttanut osaaja – tärkeintä on halu kehittyä alan huippuasiantuntijaksi!

Erinomaiset suomen ja englannin kielen taidot sekä suullisesti että kirjallisesti ovat välttämättömyys tehtävässä, sillä työhön sisältyy tiiviissä vuorovaikutuksessa olemista niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin asiakkaidemme kanssa. Arvostamme myös ruotsin kielen osaamista. Halu oppia uutta ja kyky viedä eteenpäin useampaa projektia yhtäaikaisesti antavat hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen. Toivommekin, että viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä.

 

Kasvata osaamistasi ja ota urasi seuraavat stepit kanssamme!

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän suuressa kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset työskentelemään alan huippuosaajien kanssa osana kansainvälisiä tiimejä ja tekemään yhteistyötä finanssialan johtavien yritysten kanssa. Tarjoamme kannustavat urakehitys- ja koulutusmahdollisuudet, loistavan työyhteisön ja tiimihengen sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Uskomme, että yhteiset arvot ovat edellytys tyytyväisyydelle, kasvulle ja sitoutumiselle. Siksi kulttuurimme perustuu arvoillemme. Olemme rohkeita ja suoraselkäisiä ja meitä yhdistää pyrkimys erinomaisuuteen. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja tulla hyväksytyksi sellaisena kuin on. Toimimme yhdessä kohti parempaa.

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Kiinnostuitko?

Toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi www.kpmg.fi/rekry – sivujen kautta viimeistään 12.9.2021. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli jokin osaamisalue kiinnostaa sinua erityisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jami Nordlund (Senior Manager, Financial Services). Tavoitat Jamin (044 577 9659) perjantaina 3.9. klo 9.00-10.00 sekä keskiviikkona 8.9. klo 15.00-16.00.

 

Skill Group – Business Controller

Haemme nyt Skill Groupiin BUSINESS CONTROLLERIA  Vastuullasi ovat raportointiin, ennusteisiin, budjetointiin, sekä taloushallinnon seurannan ja raportoinnin kehittämiseen liittyvät tehtävät konsernissa ja eri tytäryhtiöissä. Kasvavassa konsernissa myös...

Controller, Johdon laskentatoimi

Controller, Johdon laskentatoimi

Haemme Controlleria Mehiläisen Johdon laskentatoimen tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Johdon laskentatoimen tiimi vastaa konsernin ylimmän johdon raportoinnista, konsernin taloudellisesta informaatiosta, ennustamisprosesseista sekä konsernihallinnon kuluseurannasta....

BCG – Pride in Pride

BCG – Pride in Pride

With Pride Month just around the corner, BCG is excited to host an intimate event welcoming students from various universities who identify as part of the LGBTQ+ community or are simply interested in joining the event.   During this event, you’ll have the...