Analyst / Business Controller

Haemme Analyytikkoa / Business Controlleria Mehiläisen Sosiaalipalveluiden tiimiin

Mehiläinen on Suomen johtava terveys- ja sosiaalialan toimija. Mehiläisessä asioi vuosittain yli 1,3 miljoonaa suomalaista ja yli 22 000 ammatinharjoittajaa sekä työntekijää palvelevat asiakkaita yli 500 toimipisteessä ympäri maata. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 1 163 miljoonaa euroa. 111-vuotias Mehiläinen on kasvava ja nopeasti kehittyvä suunnannäyttäjä Suomessa ja kansainvälisesti, joka uudistaa terveydenhuoltoa innovatiivisilla digitaalisilla ratkaisuillaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vastavalmistunut tai sinulla on muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet analyyttinen, kunnianhimoinen sekä omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Kykenet ottamaan vastuuta ensimmäisestä päivästä lähtien ja sinulla on aito halu kehittää liiketoimintaa Suomen edistyksellisimmässä terveydenhuoltoalan yrityksessä.

Tässä roolissa toimit liiketoimintajohdon aisaparina tuottamalla analyyseja ja raportteja sekä auttamalla jalkauttamaan muutoksia. Olet mukana rakentamassa prosesseja sekä raportointia. Vastaat omien alueidesi tulosten analysoinnista sekä toiminnan kehittämisestä. Olet suoraan liiketoiminnan ytimessä ja avaintekijä koko sosiaalipalveluiden liiketoiminnan kannalta kriittisissä kehitysprojekteissa. Tulet vastaamaan noin 25-30 yksikön taloudellisesta ohjauksesta, raportoinnista ja tuesta. Työtehtäviin kuuluu kuukausittainen tulosraportointi sekä liiketoiminnan ennustaminen. Tuet myös yksiköiden johtoa tuottamalla analyyseja päätöksenteon tueksi ja osallistumalla aktiivisesti monipuolisiin liiketoiminnan kehityshankkeisiin sekä mahdollisiin strategiaprojekteihin. Tulet kuulumaan myös oman vastuualueesi alueelliseen johtoryhmään. Lukuisista sidosryhmistä johtuen, toivomme että sosiaaliset tilanteet ovat sinulle luontaisia.

Operatiivisen toiminnan lisäksi tehtävään tulee sisältymään myös erilaisia kehitysprojekteja liittyen esimerkiksi toiminnan laatuun, raportointiin, yrityskauppoihin, tietokantoihin ja järjestelmiin (projektit riippuvat valitun henkilön osaamisesta). Mahdollisissa yrityskaupoissa toimit tukevassa roolissa tai vastaat yrityskaupan toteutuksesta kokonaisuudessaan. Tehtävää tullaan hieman muokkaamaan sen mukaan minkälaista taustaa valittu henkilö omaa. Valittu henkilö tulee kuitenkin saamaan tehtävässään rutkasti vastuuta sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (KTM/DI)
 • Analyyttisyyttä ja nopeaa omaksumiskykyä
 • Kiinnostusta toimialaan ja liiketoiminnan kehittämiseen

  Jos innostuit, ota seuraava askel urallasi ja hae meille! Hakuaika on 12-29.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toimitathan ansioluettelon, lyhyen hakemuksen sekä yliopiston arvosanat PDF- muodossa rekrytointijärjestelmäämme: https://mehilainen.wd3.myworkdayjobs.com/mehilainen_careers/job/Helsinki- Paciuksenkatu/Analyytikko—Business-Controller_R0006957-1

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Mick Juslén
  Senior Manager, Business Control
  Mehiläinen Group
  P +358 41 458 8617 | E mick.juslen@mehilainen.fi

Skill Group – Business Controller

Haemme nyt Skill Groupiin BUSINESS CONTROLLERIA  Vastuullasi ovat raportointiin, ennusteisiin, budjetointiin, sekä taloushallinnon seurannan ja raportoinnin kehittämiseen liittyvät tehtävät konsernissa ja eri tytäryhtiöissä. Kasvavassa konsernissa myös...

Controller, Johdon laskentatoimi

Controller, Johdon laskentatoimi

Haemme Controlleria Mehiläisen Johdon laskentatoimen tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Johdon laskentatoimen tiimi vastaa konsernin ylimmän johdon raportoinnista, konsernin taloudellisesta informaatiosta, ennustamisprosesseista sekä konsernihallinnon kuluseurannasta....

BCG – Pride in Pride

BCG – Pride in Pride

With Pride Month just around the corner, BCG is excited to host an intimate event welcoming students from various universities who identify as part of the LGBTQ+ community or are simply interested in joining the event.   During this event, you’ll have the...