Trainee, Risk Management, Helsinki

Trainee, Riskienhallinta, Helsinki

Haluatko mukaan riskienhallinnan asiantuntijajoukkoomme rakentamaan menestystä asiakkaillemme ja meille? Haemme nyt joukkoomme tulevaisuuden lupauksia oppimaan, kehittymään ja kasvamaan kanssamme oman alansa huipuiksi.

Riskienhallintapalveluiden asiantuntijat auttavat asiakkaitamme monipuolisissa riskienhallintaan liittyvissä toimeksiannoissa, ja toiminnassamme korostuu aina liiketoiminnallinen näkökulma. Haluamme olla mukana varmistamassa asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamista ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien kasvattamista.

Olemme kokonaisvaltaista riskienhallinnan asiantuntijapalvelua tuottava asiantuntijaorganisaatio. Tunnemme kansainväliset viitekehykset, standardit ja parhaat käytännöt sekä hyödynnämme toimeksiantojemme tukena alan johtavaa teknologiaa sekä itse kehittämiämme ratkaisuja. Palvelumme koostuvat mm. liiketoiminnan prosesseihin liittyvistä varmennuksista ja arvioinneista, data-analytiikasta, järjestelmävarmennuksista sekä sisäisestä tarkastuksesta. Teemme myös aktiivista yhteistyötä erityisesti tilintarkastus-, kyberturvallisuus- ja yritysvastuutiimien kanssa. Laaja asiakaskuntamme koostuu sekä globaaleista että kansallisesti toimivista yksityisistä yrityksistä ja julkisista organisaatioista.

Apunamme toimii myös PwC:n globaali asiantuntijaverkosto: kansainvälisyys onkin yksi voimavaroistamme.

Traineen työtehtävät pitävät sisällään muun muassa asiakastoimeksiantoihimme liittyviä sekä riskienhallintapalveluiden sisäisiä töitä seuraavasti:

 • yleisten liiketoimintaprosessien sekä järjestelmäkontrollien tarkastamista ja arviointia
 • tietojärjestelmistä saatavien tietojen analysointia
 • sisäiseen tarkastukseen kuuluvia tehtäviä
 • erinäisiä muita avustavia tehtäviä ja töitä tilanteen mukaan

Odotamme sinulta:

 • Kauppatieteiden, tietojärjestelmätieteen, tilastotieteen, tietojenkäsittelytieteen tai riskienhallinnan opintoja, jotka tukevat hyvin työssä menestymistä
 • Hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa

Toivomme sinulta:

Toivomme sinulta seuraavaa ymmärrystä tai osaamista esimerkiksi kesätöiden tai opintojen kautta. Nämä tiedot tukevat työssä oppimistasi, mutta emme oleta sinulta löytyvän kaikkia mainittuja taitoja, sillä kehität osaamistasi meillä trainee-kautesi aikana:

 • Datan käsittelytaitoja (Excel, SQL, Python, tms)
 • Yrityksen liiketoimintaprosesseihin liittyvää kokemusta tai ymmärrystä, kuten esimerkiksi ymmärrystä oston, myynnin, varastoinnin, palkanlaskennan, raportoinnin ja/tai taloushallinnon prosesseista
 • Toiminnanohjausjärjestelmän ja taloushallinnon sovellusten käyttökokemusta, SAP kokemusta
 • Yritysten järjestelmäympäristöön liittyvää kokemusta, esimerkiksi IT ympäristön sovellus- tai infrastruktuuritason hallinnoinnista
 • Ymmärrystä tai kokemusta taloushallinnon tai operaatioiden prosesseista ja kontrolleista, riskienhallinnan ymmärrystä

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja oppia osaavassa asiantuntijatiimissämme huippuasiantuntijaksi, monipuoliset työtehtävät ja mielenkiintoiset asiakastoimeksiannot. Lisäksi tarjoamme välittävän, joustavan ja matala hierarkkisen työympäristön sekä mahtavat työkaverit, joilta saat tukea ja apua tarvittaessa. Vaikka teemme joskus kovastikin töitä, emme kuitenkaan tee sitä ryppyotsaisesti.

Odotamme sinun olevan oma-aloitteinen, suoraselkäinen, ratkaisukeskeinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan niin itsenäisesti kuin tiiviissä yhteistyössä kollegojen sekä asiakkaidemme kanssa. Teemme työtä, jolla on merkitystä niin asiakkaillemme kuin yhteiskunnalle.

Traineejakso alkaa lokakuussa 2021 ja kestää 4 kk. Harjoittelu on palkallista.

Hae osaksi huipputiimiämme!

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi viimeistään 22.8.2021.

Lisätietoja harjoittelusta antaa:

Noora Suvanto, Senior Manager, puh. 040 7726 456; soittoajat:
pe 13.8. klo 12-15, ma 16.8. klo 12-15 ja pe 20.8. klo 9-11

Saat lisätietoa riskienhallinnan palveluista täältä: https://www.pwc.fi/fi/palvelut..

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia

EY – Financial Services -tilintarkastajia Kiinnostaako sinua uudet mahdollisuudet tilintarkastajana ja kehittyminen finanssisektorin asiantuntijaksi? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen...

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate

EY – Audit Associate Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät ja kasvaminen asiantuntijana? Haluatko olla mukana viemässä tilintarkastusta tulevaisuuteen, jossa keskeisessä roolissa ovat teknologioiden hyödyntäminen,...

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee

EY – Audit Trainee Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Helsinkiin aloittamaan lokakuussa 2024. Lue lisää ja hae tästä viimeistään 10.3.2024! Harjoittelujakso alkaa lokakuussa 2024 ja kestää noin 6 kuukautta. Harjoittelu on pääosin kokoaikainen,...